Stiri: Companii

Banca Transilvania poate sa preia Tiriac Leasing

Feintool Holding vrea sa preia compania Kienle + Spiess

03.01.2022

Consiliul Concurenţei a anunţat că analizează tranzacţia prin care Feintool Holding GmbH din Suedia are în plan să preia compania Kienle + Spiess GmbH din Germania. Autoritatea de concurență va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal.

Feintool Holding GmbH Suedia

Feintool Holding GmbH Suedia activează în domeniul ambutisării fine și este un furnizor de componente din oțel ambutisat fin și de produse conductoare din tablă perforată. Feintool Holding GmbH, Suedia, creează produse utilizate în industria auto, unelte și articole de uz casnic și industria tehnologiei medicale.

Kienle + Spiess GmbH Germania

Kienle + Spiess GmbH Germania oferă produse și servicii precum tăierea electrică a oțelului, perforarea laminatelor statorului și rotorului, turnarea rotorului, proiectarea de unelte, lipirea magneților în buzunarele rotorului și inserția arborelui. De asemenea, Grupul Kienle + Spiess produce componente pentru motoare și generatoare electrice.

Cele două companii au vânzări pe piața românească.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal. După aceea, va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citeşte şi Annabella Fabrica de Conserve Râureni preia Fabka Group