Stiri: Social

Femei de cariera 2019

Femei de carieră 2019. Cine sunt invitații conferinței din data de 13 noiembrie?

07.11.2019

Femei de carieră 2019. „Femei de carieră” ajunge la a XI-a ediție. Evenimentul va avea loc pe 13 noiembrie 2019. În cei șase ani, seria de evenimente create sub numele “Femei de carieră” a oferit multor femei șansa de a afla sfaturi și modalități de a reuși nu doar ca angajate, ci și în antreprenoriat.

Participantele la evenimente au avut de fiecare dată ocazia să beneficieze de feedback atât de la speakeri, în sesiunea de întrebări și răspunsuri, cât și de la celelalte participante.

Femei de carieră 2019. Speakerii și subiectele dezbătute de aceștia:

Raluca Radu – „Strategii de creștere a brandului personal prin marketing online”

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro, fondator MTH Digital și coorganizator GpeC. Pe lângă experiență în business online, ea este implicată și în educarea pieței de business din țara noastră pentru digitizare afacerilor. Raluca va vorbi în cadrul conferinței despre strategii pentru creșterea brandului personal prin intermediul marketingului online.

Radu Ciofu – „Promovarea în cadrul evenimentelor și post eveniment”

De profesie economist și lucrând timp de câțiva ani că analist financiar, Radu Ciofu și-a înființat în urmă cu cinci ani propria agenție de marketing online SEOmark.ro. Ca speaker la conferința Femei de carieră, el va oferi câteva sfaturi utile despre promovarea din cadrul evenimentelor și după evenimente.

Alexandra Olteanu – „Simți o permanentă nevoie de control? Scurt ghid pentru o viață echilibrată”

Alexandra Olteanu, antreprenoare și manager cu o experiență profesională de peste 20 de ani, deține propria companie de consultanță și training. Din pasiunea de a-i învață pe oameni vine la conferința Femei de carieră pentru a vorbi despre cum poți să ai o viață echilibrată și despre nevoia permanentă de control.

Laura Dragomir – „Comunicare and hot. Comunicare and not.”

Consultant comunicare în business, trainer și speaker, Laura Dragomir este și Fondator Powerful Communication. Ea a devenit antreprenor după ce peste 20 de ani a fost jurnalist TV. În prezent, ea se ocupă cu antrenarea liderilor și managerilor să comunice curajos, autentic și să devină profesioniști în domeniul în care activează.

Dana Nae Popa – Managing Director la Pastel, antreprenoare de 13 ani

Dana Nae Popa deține o experiență de 16 ani în domeniul comunicării din care 13 ani în antreprenoriat. În prezent, ea se ocupă de conducerea propriei agenții Pastel fondată de pe vremea când era studentă. Agenția oferă servicii de comunicare integrată pentru clienți din domenii diverse. În cadrul conferinței vei putea afla mai multe despre Dana și despre experiența ei profesională.

”Participă și tu la Conferința „Femei de carieră” – ediția a XI-a, află informații utile despre carieră, leadership, branding personal, antreprenoriat și nu numai și nu uita de propria promovare”, precizează organizatorii.

Femei de carieră 2019. Noutățile acestei ediții

Pentru antreprenoare și pentru cele care vor să își crească brandul personal, organizatorii propun un pachet avantajos de promovare online și offline.

Cele interesate pot obține pachetul special de promovare – MINI PR, la doar 309 lei.

Femei de carieră 2019. Pachetul include:

– Posibilitatea de a împărți pliante și materiale promoționale publicului de la eveniment

Accesul la conferința Femei de carieră, la coffee break și prânz – două persoane

– Posibilitatea de a prezenta afacerea prin intermediul unui rollup (sau chiar două)

– Includerea materialelor de promovare în albumul foto al conferinței, care va fi postat pe pagină de Facebook a organizatorului Woman2Woman.ro

– Includerea antreprenoarei/a reprezentanței într-un articol dedicat antreprenoarelor de la eveniment

– Redactarea a două articole despre antreprenoare sau despre business și trimiterea către presă spre preluare

– apariții în media – apariții în minimum șase publicații online cu link spre site-ul dvs sau cu datele de contact (e-mail, telefon, Facebook, Linkedin etc)

Poți comanda pachetul online, chiar în pagina conferinței: woman2woman.ro/femei-de-cariera-fdc

Citește și Schimbare de carieră. Câți români se gândesc la reconversie profesională?