Stiri: Stiri

Femei în Afaceri anunță Meet the MAN!

18.02.2014

Femei în Afaceri revine cu o nouă serie de evenimente de business: Meet the MAN! Dacă audienţa va fi în continuare una feminină, speakerii de la eveniment vor fi de data aceasta bărbați, oameni deafaceri, ce vor împărtăşi din experinţa lor în mediul de business actual!

De mai bine de 4 ani, dezvoltăm o comunitate care sprijină femeile din mediul de business românesc şi le oferă oportunităţi de dezvoltare profesională. Ne dorim să oferim participantelor aceleaşi beneficii de care s-au bucurat şi până acum, dar cu o schimbare ce va aduce o perspectivă fresh în comunitatea Femei în Afaceri, de aceea, în prima parte a acestui an, speakerul fiecărui eveniment va fi un bărbat – a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

CALENDARUL EVENIMENTELOR

  • Marţi, 25 februarie 2014 – Speaker: Sergiu Neguţ, Managing Partner Mindit & Associate Dean Maastricht School of Management Raţiu. Tema: Antreprenoriatul – şcoală sau experienţă?
  • Marţi, 18 martie 2014 – Speaker: Andrei Manea, Business Development Manager Concept24. Tema: Comunicarea eficientă în online
  • Marţi, 15 aprilie 2014 – Speaker: Florin Câmpeanu, CEO Rentrop&Straton. Tema: Marketing în era digitală
  • Marţi, 20 mai 2014 – Speaker: Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada. Tema: Promovarea afacerii pe Facebook
  • Marţi, 17 iunie 2014 – Speaker: Mihai Stănescu, Coach. Tema: Creşterea cifrei de afaceri: tactici şi riscuri

CINE SUNT SPEAKERII?

  • SERGIU NEGUŢ – Este consultant în transformarea afacerii cu scopul creşterii acesteia şi are expertiză în budgeting pentru atingerea succesului şi crearea de strategii. Este Angel Investor, membru în consiliul de administraţie sau CEO pentru un numar de afaceri locale, cea mai cunoscută fiind frufru. Timp de 6 ani a fost Director Executiv şi membru în consiliul de administraţie al reţelei private de sănătate REGINA MARIA.
  • ANDREI MANEA – În anul 2005 devine co-fondator al agenţiei de marketing online şi web development Concept 24, în prezent ocupând funcţia de Strategy Manager. Cu o experienţă de peste 9 ani în antreprenoriat, Concept24 nu este singurul proiect în care a fost implicat, având de-a lungul timpului participaţii în diverse alte companii de succes.
  • FLORIN CÂMPEANU – Cu 15 ani experienţă în publishing şi peste 10 ani în domeniul marketingului digital, Florin Câmpeanu a dus Rentrop&Straton Group din era print în era digitală. Din 2006, Florin coordonează activităţile Fokus Digital Services, agenţie ce oferă în prezent servicii de programare, web design, branding & identitate vizuală, SEO, Google AdWords.
  • ALEXANDRU NEGREA – În prezent coordonează departamentul de Facebook Marketing la Spada şi este trainer în cadrul Social Media School, o platformă de training-uri intensive, creată împreună cu Andrei Roşca în 2012. Timp de doi ani a ocupat funcţia de Social Media Manager la BCR, unde a reuşit să dezvolte, împreună cu colegii din departamentele de marketing şi comunicare, mai multe proiecte online.
  • MIHAI STĂNESCU – Este fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizează servicii exclusive de coaching de nivel premium în România. În această calitate are la activ peste 4.500 de ore de coaching de nivel premium, livrate către clienţi individuali, către grupuri de oameni de afaceri şi echipe de management. În ultimii 10 ani, a implementat proiecte de dezvoltare organizaţională prin coaching cu peste 100 de companii private din România şi Sud-Estul Europei.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei, iar accesul se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii.

Meet the MAN!