Stiri: Retail

Angajari Kaufland Timisoara

Festivalul de filme drive-in Kaufland ajunge pe litoral

20.08.2020

Festivalul de filme drive-in Kaufland. Toți cei aflați pe litoralul Mării Negre se vor putea bucura de cele mai iubite filme, fiindcă festivalul în aer liber MOV(I)E On – filme de bine a ajuns în Constanța și Năvodari. Festivalul va avea loc în fiecare weekend până pe 20 septembrie, în parcările magazinelor Kaufland, în sistem drive-in. Participarea este gratuită.

MOV(I)E ON este un proiect dedicat comunității, organizat de Asociația pentru Responsabilitate Socială PLAN B, prin care Kaufland România își încurajează și motivează clienții să depășească mai ușor emoțiile crizei provocate de pandemie, folosind a șaptea artă – filmul.

Festivalul de filme drive-in Kaufland. Filme cu mesaje pozitive

Toate filmele ce vor fi difuzate au la bază mesaje pozitive, despre puterea de a învinge și depăși obstacole, despre importanța de a găsi bucurie în viață și despre a-i ajuta pe ceilalți.

Vor fi difuzate filme pe toate gusturile, atât clasice, cât și recente, câștigătoare de premii și mult apreciate, cum sunt „Jumanji”, „The Bucket List”, celebrul musical „Mamma Mia! O luăm de la capăt”, „Fast & Furious”, „Dansând în ploaie” sau producții românești, precum „Moromeții 2”.

Festivalul de filme drive-in Kaufland. Program

Proiecțiile de filme în aer liber în sistem drive-in încep la ora 21:00 și vor avea loc astfel:

  • Vineri, 21 august – duminică, 23 august – Kaufland Constanța Viile Noi, bd. Aurel Vlaicu, nr. 36;
  • Vineri, 28 august – duminică, 30 august – Kaufland Constanța Maritimo, bd. Aurel Vlaicu, nr. 218;
  • Vineri, 4 septembrie – duminică, 6 septembrie – Kaufland Constanța Maritimo, bd. Aurel Vlaicu, nr. 218;
  • Vineri, 11 septembrie – duminică, 13 septembrie – Kaufland Constanța Obor (ICIL), bd. 1 Decembrie 1918, nr. 21;
  • Vineri, 18 septembrie – duminică, 20 septembrie – Kaufland Constanța Obor (ICIL), bd. 1 Decembrie 1918, nr. 21.

Proiecțiile se fac pe ecran de mari dimensiuni.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii și cu respectarea obligatorie a tuturor normelor de siguranță.

Festivalul de filme drive-in Kaufland. Reguli de participare

  • Purtarea măștii este obligatorie pe durata evenimentelor. Pentru a oferi o protecție eficace, masca de protecție trebuie să acopere gura și nasul;
  • Fiecare participant va fi supus triajului observațional, constând în măsurarea temperaturii corporale înaintea intrării în spațiul evenimentului, prin folosirea unor echipamente non-contact. Nu va fi permis accesul persoanelor care înregistrează o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius;
  • În cazul în care participanții prezintă simptomatologie de infecție respiratorie (tuse, strănut, febră etc.), nu li se va permite accesul;
  • Participanții vor respecta măsurile de distanțare socială de minimum 1,5 m față de celelate persoane, precum și marcajele efectuate de către organizator;
  • Participanții au obligația de a-și dezinfecta mâinile la intrare cu dezinfectant avizat, pus la dispoziție de organizator.

Citeşte şi Anunţ important pentru profesori!