Stiri: Retail

Festivalul-Oualor-de-Paste_LEROY-MERLIN

Festivalul ouălor de Paște 2019, susținut de LEROY MERLIN

05.04.2019

Festivalul ouălor de Paște 2019. LEROY MERLIN a anunțat că susține proiectul GRIVIȚA 53 și Festivalul ouălor de Paște. Mai exact, este vorba de un eveniment caritabil dedicat proiectului „GRIVIȚA 53 – Primul teatru construit împreună”. Proiectul este inițiat de celebra scriitoare și regizoare Chris Simion – Mercurian.

Festivalul ouălor de Paște 2019 – LEROY MERLIN. Licitația are loc pe 17 aprilie

Licitația urmează să aibă loc pe 17 aprilie, de la ora 19:00, la Fratelii, iar LEROY MERLIN România este partenerul principal al evenimentului.

Inițiativa culturală își propune să susțină construcția unui teatru din bani privați.

Ultima inițiativă de acest fel din țara noastră s-a materializat în urmă cu peste 70 de ani, ca urmare a implicării regretatului regizor Liviu Ciulei.

Festivalul ouălor de Paște 2019 – LEROY MERLIN. Este nevoie de 1,5 milioane de euro

Suma de care este nevoie pentru realizarea construcției teatrului este de 1,5 milioane de euro.

Campania de strângere de fonduri debutează cu implicarea a 16 personalități din sport, muzică, teatru și alte industrii creative, care vor picta câte un ou cu înălțimea de 2m, diametru de 1.65m, construit din poliester armat și fibră de sticlă. Fondurile strânse din vânzări vor fi donate pentru începerea construcției teatrului Grivița 53. Valoarea fiecărei lucrări este de 5.000 euro.

Producția ouălor și detaliile logistice au fost susținute integral de către LEROY MERLIN România.

Festivalul ouălor de Paște 2019 – LEROY MERLIN. Anunțul retailerului

„LEROY MERLIN susține acțiuni de prezervare a patrimoniului arhitectural și cultural românesc, iar proiectul „Grivița 53” se încadrează perfect în acest tip de demers. Ne bucurăm să ne alăturăm artiștilor implicați în eveniment și să participăm la construirea primului teatru privat din România, după mai bine de 70 de ani. „FESTIVALUL OUĂLOR DE PAȘTE” este un prilej de bucurie pentru toți românii iubitori de cultură și tradiții și vom fi fericiți să admirăm împreună frumoasele ouă decorate de cei mai mari artiști ai momentului.” – a declarat Frederic Lamy – CEO LEROY MERLIN România

Cristian Mungiu, Mihai Dobrovolschi, Iuliana Vâlsan, Mirela Trăistaru vor picta ouăle în magazinul LEROY MERLIN Sun Plaza. De asemenea, Alexandru Tomescu, Alexandru Găvan, Mihaela Gioană și Valeria Răcilă se vor ocupa de acest lucru în magazinul LEROY MERLIN Colosseum.

În plus, Ivan Patzaichin, Maia Morgenstern, Oana Pellea, Horațiu Mălăele, Vasile Murivale, Mihai Popescu, Gheorghe Fikl, Dan Perjovschi vor lucra în atelierele personale.

Festivalul Ouălor de Paște 2019 este creat și organizat de Fundația Calea Griviței. Proiectul este suținut de LEROY MERLIN & Radio Guerrilla.

Citește și Bucharest DigIT Expo 2019, un nou eveniment organizat de Romexpo