Stikeez LIDL 2018

Figurinele Stikeez revin la LIDL. Cât timp se găsesc în magazine?

06.09.2018

Bucurie mare pentru cei mici: figurinele Stikeez revin la LIDL. Scopul noii colecţii Stikeez LIDL 2018 este să îi înveţe pe copii că este bine să se împrietenească cu legumele şi cu fructele.Colecţia Stikeez LIDL 2018 reuşeşte să transforme fructele și legumele în prietenii cei mai buni ai celor mici.

Figurine Stikeez LIDL 2018. Cât timp va fi disponibilă colecţia

Noile figurine Stikeez Fructe vs. Legume se regăsesc în magazinele Lidl, între 10 septembrie şi 07 octombrie. Acestea vor fi distribuite alături de albumul și săculeții de colecționare.

Astfel, începând de luni, 10 septembrie, clienţii LIDL vor primi o figurină pentru cumpărăturile în valoare de minimum 50 lei. De asemenea, se acordă o figurină şi la cumpărarea oricărui produs din gama BIO.

Retailerul LIDL menţionează însă că figurinele Stikeez se acordă în magazine în limita stocului disponibil.

Figurine Stikeez LIDL 2018. 24 de figurine şi o aplicaţie

Per total, colecţia Stikeez 2018 cuprinde 24 de figurine.

Pe lângă colecţie, LIDL a anunţat că a lansat şi aplicaţia Stikeez Farmer. Aceasta îi va putea ajuta pe cei mici în colecţionarea figurinelor.

Figurine Stikeez LIDL 2018. Ce spun reprezentanţii retailerului?

Includerea fructelor şi legumelor în alimentaţia celor mici este extrem de importantă şi poate deveni o provocare pentru părinţi. Figurine Stikeez oferite de companie le pot, prin urmare, ajuta părinţii în acest proces.

„Atunci când vine vorba despre alimentația copilului, includerea fructelor și legumelor în meniu poate fi o adevărată provocare pentru părinți. Pentru a-i ajuta pe cei mici să se împrietenească cu mâncarea sănătoasă, Lidl aduce îndrăgitele figurine Stikeez în magazine, într-o colecție inedită: Stikeez Fructe vs. Legume”, conform reprezentanţilor retailerului.

Aceştia au mai spus că Broccoli-ul Roli-Broli, banana Hello-Yello, portocala Ala Bala și ceilalți 21 de tovarăşi ai lor vor încerca să devină prietenii preferați de joacă ai micuţilor. În plus, ei îi vor învăța despre importanța fructelor și legumelor în alimentația copiilor şi a adulţilor.

Citeşte şi Promoţii aniversare la ceasurile magazinului online WatchShop

 

 

Citiți și despre: