Filtre de apa

Creştere impresionantă a vânzărilor de filtre de apă

21.07.2020

Filtre de apă. În acest an, vânzările de filtre de apă au „explodat”. Quickshop.ro, unul dintre cei mai vechi retaileri online de soluții de încălzire, climatizare și tratare a apei, a efectuat un studiu în urma căruia reiese că rata cererilor de filtre de apă a crescut cu peste 49% în prima jumătate a anului, față de perioada similară a anului trecut.

Filtre de apă. Conducte vechi

Evoluţia pozitivă poate avea legătură cu starea sistemului public de apă precar, alcătuit din conducte vechi sau deteriorate, ruginite, conținând plumb și alte impurități. Pe fondul acestui lucru, instalarea unor filtre speciale de epurare a apei reprezintă una dintre cele mai practice și mai sigure soluții pentru care cetățenii pot opta, astfel încât apa pe care o consumă să fie una cu cât mai puține impurități.

Ce spune CEO-ul Quickshop.ro?

„În primele 6 luni din 2020 am observat o creștere cu 49% a vânzărilor pe segmentul de filtre pentru apa potabilă, de unde reiese că din ce în ce mai mulți oameni conștientizează importanța calității apei pe care o consumă. Filtrele pe care noi le comercializăm sunt concepute pentru a filtra și trata apa din rețelele de alimentare publică din punct de vedere organoleptic. Acestea se montează sub chiuvetă și filtrează excelent nămolul, rugina și alte tipuri de sedimente, reduce din apă gustul și mirosul de clor cu care aceasta este uzual tratată în sistemele publice de alimentare”, a declarat Andrei Botoaga, CEO www.Quickshop.ro.

Filtre de apă. Protejarea mediului înconjurător

Totodată, un alt motiv pentru care tot mai multă populație își îndreaptă atenția înspre filtrele pentru apă potabilă se datorează și dorinței de a proteja mediul înconjurător.

Astfel, reciclarea cu responsabilitate a deșeurilor plastice reprezintă o problemă la nivel mondial, însă, în ultimii ani, tot mai mulți oameni au înțeles faptul că folosirea unui filtru de apă este o opțiune viabilă atât pentru sănătatea familiei (apa potabilă), cât și o soluție sustenabilă pentru mediul înconjurător (reducerea consumului de pet-uri de plastic).

Citește și Când vom avea un tratament pentru coronavirus?

 

 

Citiți și despre: