Stiri: Retail

Finantare Anchor Group 2022

Anchor Group obţine o finanţare de 80 de milioane euro

15.03.2022

Finanţare Anchor Group 2022. PeliPartners a asistat Anchor Grup în finanțarea activităților sale de retail și office din România cu o valoare împrumutată de 80 de milioane de euro acordată de Banca Transilvania S.A.

O tranzacție complexă de refinanțare

„Suntem fericiți că am ales să lucrăm cu PeliPartners în această tranzacție complexă de refinanțare. Ne-am dovedit încă o dată că PeliPartners este un partener legal de încredere pentru afacerea noastră. Experiența lor cu documentația facilității de credit LMA și finanțarea imobiliară, combinată cu profesionalismul și capacitatea lor de a lucra într-un ritm rapid au fost esențiale pentru închiderea acestei tranzacții cheie”, a spus Affan Yildirim, General Manager and Board Member Anchor Group.

Finanţare Anchor Group 2022. Modelul de business

Implicarea PeliPartners a presupus adaptarea contractului de credit pe standard LMA prin alinierea acestuia la modelul de business al clientului, asistență pe parcursul negocierii documentelor de finanțare, precum și pentru perfectarea tranzacției.

„Suntem încântați că ni s-a acordat oportunitatea de a contribui la această tranzacție pentru clientul nostru, Anchor Group, care a reconfirmat că domeniul imobiliar continuă să reprezinte un punct de interes pe piața de creditare din România. De asemenea, am fost încântați să ne unim forțele cu bunii noștri prieteni de la Banca Transilvania pentru a realiza această tranzacție într-un timp scurt. Tranzacția reprezintă o nouă adiție la portofoliul nostru de finanțări în domeniul imobiliar, care continuă să confirme poziția noastră de lider atât în domeniul de drept bancar, cât și în domeniul de drept imobiliar”, a spus Carmen Peli, Partner at PeliPartners.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partner) și i-a inclus pe:

  • Delia Lepădatu (Senior Associate)
  • Delia Catrina (Associate)
  • Ciprian Neagu (Associate).

Citeşte şi Hollywood Multiplex, preluat de Anchor Grup