Stiri: Companii

Finanțare avantajoasă la plata echipamentelor

07.06.2016

Nova Pan, unul dintre cei mai importanți distribuitori de echipamente și accesorii pentru morărit-panificație și patiserie-cofetărie din România, a încheiat un parteneriat cu BT Leasing în favoarea procesatorilor din domeniile brutărie, patiserie și cofetărie. Astfel, începând din luna mai, aceștia pot beneficia de condiții de plată mai avantajoase la achiziționarea echipamentelor.

Utilarea spațiilor de producție cu echipamente noi nu mai reprezintă un efort pentru procesatori datorită dobânzii acordate, care este de numai 4,9%, dar și datorită taxei de acordare de 0,9% și a comisionului de gestionare de doar 0,08%.

Toate aceste condiții de plată au fost negociate de Nova Pan pentru a-i susține pe toți cei care doresc să investească în echipamente de panificație, patiserie, cofetărie și gelaterie, cu un efort financiar redus.

Producătorii interesați pot studia gama de utilaje comercializate și pot obține detalii suplimentare despre programul de leasing, având posibilitatea de a trimite direct și cereri de ofertă pentru echipamentele de interes pe site-ul companiei Nova Pan.