Stiri: Companii

Angajari Braiconf

Ce finanţare primeşte Braiconf de la Raiffeisen?

15.06.2021

Finanţare Braiconf. Compania Braiconf a primit o finanţare de 400.000 euro de la Raiffeisen Bank. Ajutorul este garantat de EximBank. Fondurile au fost alocate în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari.

Finanţarea va fi folosită pentru a acoperi plăţile companiei:

  • furnizori
  • salarii
  • taxe către bugetul de stat
  • taxe de asigurări sociale

Finanţare Braiconf. Anunţul făcut de companie

„Acest pachet de finanțare ne sprijină într-un moment foarte important pentru companie și va fi folosit pentru desfășurarea activității noastre în condiții optime. Cu o istorie de 70 de ani, Braiconf implementează acum o nouă strategie a promovării mărcii sale pe termen lung, menită să reflecte adevărată valoare a produselor pe care le oferim pe piață. Avem planuri ambițioase, prin care vrem să aducem marca Bariconf în secolul 21, într-un sector cum este industria textilă, în condițiile extraordinare pe care le trăim. Am traversat un an plin de provocări, iar una dintre cele mai mari preocupări ale noastre a însemnat siguranța resursei umane și, totodată, implementarea noii strategii pe mai multe segmente ale business-ului, de la componenta de retail, până la linia de produse 100% românești”, a declarat Silviu Dumitrache, Președinte Braiconf.

În martie 2021, compania a anunţat că a luat decizia de a reloca fabrica de la Brăila, ca parte a unui amplu program de investiții în noua strategie a mărcii pe termen lung. Noul sediu al fabricii Braiconf va rămâne în Brăila, iar managementul analizează două opțiuni: fie renovarea unei clădiri istorice, fie o construcție nouă pe un teren dintr-o zonă centrală.

Citeşte şi Fabrica Braiconf Brăila: Decizia luată de companie