Finantare Posta Romana

Finanţare Poşta Română: Ce fonduri nerambursabile a primit compania?

09.02.2021

Finanţare Poşta Română. În permanenţă, Compania Naţională Poşta Română este preocupată pentru a atrage capital necesar pentru dezvoltare şi modernizare. Astfel, operatorul naţional de servicii poştale a elaborat două proiecte în valoare de peste 260.000 de dolari, pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor, proiecte ce au fost aprobate şi urmează a fi finanţate de Uniunea Poştală Universală (UPU).

Finanţare Poşta Română. Achiziţionarea de scanere mobile

Finanţarea va fi folosită pentru achiziţionarea de scanere mobile ergonomice care vor oferi posibilitatea operatorilor să aibă mâinile libere în timpul manipulării trimiterilor poştale şi să reducă, astfel, timpul petrecut cu folosirea unui scaner obişnuit. Dispozitivele vor fi instalate pe o mănuşă cu buton de acţionare.

Totodată, vor fi achiziţionate câte un echipament cu raze X şi un echipament de detecţie substanţe explozive. Acestea sunt necesare pentru dotarea Biroului de Schimb Internaţional (BSI) Otopeni.

Cele două proiecte prezentate de Poşta Română au reuşit să atragă fonduri nerambursabile din partea Fondului de Ameliorare a Calităţii Serviciilor al Uniunii Poştale Universale (QSF) şi urmează să fie implementate în următoarele 18 luni. Obiectivul QSF este îmbunătăţirea calităţii serviciilor, eliminarea legăturilor slabe şi asigurarea durabilităţii reţelei poştale globale UPU. Astfel, aceştia furnizează o platformă de finanţare pentru dezvoltarea şi implementarea proiectelor naţionale şi multinaţionale cu privire la toate serviciile poştale internaţionale, în special în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii serviciilor pe lanţul logistic poştal.

Finanţare Poşta Română. Ce spune directorul companiei?

„Profităm de fiecare ocazie pentru a atrage capital necesar pentru dezvoltarea companiei. Poşta Română intenţionează să depună, în viitor, şi alte proiecte pentru a atrage finanţare în scopul achiziţionării de echipamente, dar şi a dezvoltării de produse şi servicii”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Citeşte şi Ajutoare de stat 2021. Veste bună de la Comisia Europeană

 

Citiți și despre: