Stiri: Finante

FinConf Romania 2021

FinConf România 2021 are loc pe 24 noiembrie

23.11.2021

FinConf România 2021.  BusinessMark anunţă organizarea, pe 24 noiembrie, a unei noi ediții a „FinConf România”, eveniment online organizat cu suportul Asociației Române a Băncilor. Conferinţa reprezintă un bun context de dezbatere a sectorului financiar-bancar și reunește reprezentanţi ai managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața românească.

Subiectele dezbătute

Se vor dezbate teme legate de: impactul pandemiei asupra economiei și a sistemului bancar, evoluția sistemului bancar în 2021 şi perspective pentru anul 2022 – provocări, oportunități, schimbări legislative, rolul sistemului bancar în susținerea economiei românești și a mediului de afaceri afectat de contextul socio-economic național și global, perspective privind creditarea și evoluția dobânzilor, impactul majorării dobânzilor, cum se vor modela segmentele tradiționale de banking: impactul legislației vs. inovație, aspecte prind mixul de măsuri fiscale și legislative pentru creșterea incluziunii financiare, importanța inovației și a digitalizării în sectorul financiar, perspective privind transformarea digitală a sectorului bancar, interacțiunea client-bancă pe termen scurt și mediu.

FinConf România 2021. Invitaţi

• SERGIU OPRESCU, Președinte Executiv, Alpha Bank România, Director General al Rețelei Internaționale Alpha Bank
• RADU GRAȚIAN GHEȚEA, Președinte al Consiliului de Administrație al Libra Internet Bank, Preşedinte de onoare Asociația Română a Băncilor
• CRISTIAN AGALOPOL, Head of Securities Services, Europa Centrală și de Est, Citibank
• RUXANDRA AVRAM, Director Direcția Monitorizare a Infrastructurilor Pieței Financiare și a Plăților, BNR
• CODIN NEGOVAN, Head of Sales Network, Business Banking, ING Bank România
• FLORIN DĂNESCU, Preşedinte Executiv Asociația Română a Băncilor

Moderatorul evenimentului este GABRIELA FOLCUȚ, Director Executiv, Asociația Română a Băncilor.

Conferința vizează: bănci, societăți comerciale, companii de asigurări, companii de leasing, fonduri de pensii, fintech-uri, investitori, autorităţi, experţi financiari, analişti economici, consultanți.

Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierile se fac AICI

Citeşte şi BusinessMark, evenimente concept propriu online si offline