Stiri: Logistica

Dosare aprobate de AFM în noiembrie 2023

Firmele şi instituţiile publice pot depune până vineri dosarele pentru programul Rabla

26.10.2015

Firmele şi instituţiile publice din România mai au la dispoziţie o săptămână, până pe 30 octombrie, pentru a depune dosarele de înscriere în programul Rabla destinat persoanelor juridice. Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat că din cele 5000 de tichete disponibile, doar 2.869 de tichete au fost alocate pentru persoanele juridice şi instituţiile publice şi că data limită de depunere a dosarelor este 30 octombrie.

Listele cu persoanele juridice şi instituţiile publice, care au fost acceptate în program, sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunea aferentă programului.

Până acum, au fost analizate 1.937 dosare, din care 990 dosare au fost acceptate şi 947 dosare au fost respinse, fiind alocat un număr total de 2.869 tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

Printre noii beneficiari ai programului Rabla se numără Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), cu opt tichete, Consiliul Concurenţei (cinci tichete), Ministerul Culturii şi Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa (câte două).

Pe lista beneficiarilor se mai regăses şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), cu120 de tichete, MAI – Direcţia Generală Logistică – 77 de tichete, Garda de Mediu – 63 de tichete, Senatul României – 61 de tichete – şi Serviciul de Informaţii Externe (SIE) – 25 de tichete.

Pentru acest an, în cadrul programului Rabla, au fost emise 25.000 de tichete, dintre care 20.000 pentru persoane fizice şi 5.000 pentru persoane juridice.