Slide

Stiri: Companii

First Class Cinema

Se deschide First Class Cinema, serviciul premium de la Cineplexx Băneasa!

26.05.2022

First Class Cinema. La doar un an de la redeschiderea cinematografelor din țară după pandemie, lanțul de cinematografe Cineplexx face anunțul primei investiții importante: First Class Cinema – serviciul premium de la Cineplexx Băneasa. Deschisă publicului cinefil din 25 mai, locația VIP reprezintă o reconfirmare a angajamentului pe care compania și l-a luat pentru dezvoltarea industriei naționale și menținerea experienței de cinema în topul preferințelor românilor.

Modernizarea echipamentelor tehnologice și de proiecție

Ca nivel de investiție pentru recondiționarea spațiului de 600 mp., cea mai mare parte a bugetului a fost alocat modernizării echipamentelor tehnolgice și de proiecție din sălile de cinema. Fondurile au vizat și schimbarea completă de mobilier și design interior.

„Pandemia a fost o lovitură puternică”

Harry Antonopoulos, Managing Director al Cineplexx România și Grecia declară: „Pandemia a fost o lovitură puternică pentru industria noastră și ne-a ținut închiși aproape doi ani. Cu toate acestea, din momentul în care am redeschis, ne-am menținut promisiunea de a investi în piața din România și vom continua să o facem nu doar prin modernizarea locațiilor deja existente cu servicii de calitate și tehnologie nouă de cinema, cât și prin deschiderea de noi cinematografe. Vom reveni cu vești bune în viitorul apropiat. Cineplexx Băneasa este o locație foarte importantă pentru noi și întreaga echipă s-a implicat enorm în realizarea acestui proiect. First Class Cinema se dorește a fi cea mai selectă și completă locație ca ofertă pe piața de cinema”.

Conceptul de vizionare First Class Cinema

Conceptul de vizionare First Class Cinema include tot ce și-ar dori cel mai pretențios cinefil de la o vizită la cinema și mult mai mult de atât:

  • premieră pe marile ecrane
  • meniu variat și proaspăt preparat în bucătăria proprie, realizat special sub supervizarea atentă a Chef-ului Patrizia Paglieri și însoțit de băuturi la alegere,
  • personal de servire dedicat,
  • design interior modern și relaxant, cu fotolii și canapele generoase

First Class Cinema de la Cineplexx Băneasa are un lounge discret, ambiental cu o capacitate de 90 de persoane și 2 săli moderne a câte 43 de locuri fiecare.

Preţuri

Prețul biletului include atât filmul, cât și acces nelimitat la bufet, băuturile răcoritoare sau alcoolice, plus popcorn și nachos la intrarea în sală.

Biletele pot fi achiziționate direct din cinema sau online pe www.cinemagia.ro.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est.

În România deține cinci locații tip multiplex:

  • Băneasa
  • Titan
  • Satu-Mare
  • Sibiu
  • Târgu-Mureș.

Citeşte şi Topul ţărilor de unde să lucrezi la distanţă