Stiri: Retail

Flanco a inaugurat două noi magazine

12.12.2014

Flanco Retail a deschis două noi magazine în București, Flanco București Valea Oltului și Flanco București Drumul Taberei, în urma unei investiții de 340.000 de euro, compania încheind astfel anul cu 11 noi magazine și un total de 89 de magazine.

Magazinul Flanco București Valea Oltului este amplasat în Kaufland București-Brâncuși și ocupă 700 metri pătrați, având 12 consultanți de vânzări, iar magazinul din Drumul Taberei se întinde pe o suprafață de 800 metri pătrați și se află în Centrul Comercial Drumul Taberei, având 12 consultanți de vânzări.

”Ne-am dorit ca în prag de sărbători să fim cât mai aproape de clienții noștri din aceste două zone importante din București. Este o perioadă aglomerată, în care fiecare își dorește să piardă cât mai puțin timp în trafic și să găsească rapid și aproape de casă cele mai frumoase cadouri de pus sub brand. Cei 24 de colegi ai noștri din magazinele Valea Oltului și Drumul Taberei, consilieri de vânzări specializați, se vor asigura că experiența celor care ne calcă pragul va fi peste așteptări”, a afirmat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Ambele locații pun la dispoziția clienților pachetul complet de servicii propus de Flanco: livrarea până în casă, Programul de fidelitate Mereu Flanco, serviciul de deschidere a coletului “Tu deschizi, tu decizi”, Garanțiile All Inclusive sau Ultra All Inclusive, disponibile pentru toate produsele comercializate de companie, dar și servicii de instalare și finanțare.

În total, în 2014, proiectele de investiții ale companiei în extinderea și modernizarea rețelei s-au ridicat la peste 1,4 milioane de euro (fără stoc de marfă), Flanco dispunând acum de o suprafață de vânzare de aproape 55.000 metri pătrați.