Stiri: Retail

Flanco are un nou director de marketing

11.03.2014

Flanco Retail are un nou director de marketing, compania anunţând astăzi că Radu Bătrînu a preluat această funcţie. El deţine o experienţă de 11 ani în retailul electro-IT şi se alătură echipei Flanco din poziţia de Trade Marketing Manager la reprezentanţa românească a unuia dintre cei mai importanţi producători mondiali de electrocasnice.

Radu Bătrînu o înlocuieşte pe Marina Zara, care a coordonat activităţile de marketing la Flanco în ultimii doi ani.

„Având cunoştinţe relevante atât în vânzări, cât şi în marketing, Radu Bătrînu va coordona activităţile de promovare şi comunicare ale companiei, cu focus pe campanii și servicii care aduc plus valoare clienților”, a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Noul director de marketing al Flanco a ocupat poziţii de management în vânzări timp de şase ani, mai întâi în cadrul industriei alimentare, apoi în sectorul electro-IT.

„După mai bine de 10 ani de marketing, sunt pregătit pentru noi proiecte alături de Flanco, în aceeaşi industrie dinamică, pe care o cunosc foarte bine”, a declarat Radu Bătrînu.

Conform lui, departamentul de marketing dintr-o companie reprezintă unul dintre principalele motoare pentru stimularea consumului.