Stiri: Stiri

Flanco deschide două magazine cu o zi înainte de Black Friday

18.11.2013

Flanco Retail organizează în acest an Black Friday între 22-24 noiembrie, oferind discounturi semnificative la peste 450.000 de produse din stoc. Ca parte a celui mai mare eveniment de shopping al anului, compania a pregătit oferte speciale la peste 2.000 de repere, dublu faţă de anul trecut, în toata reţeaua sa – care va număra 82 de magazine.

În preziua Black Friday, pe 21 noiembrie, Flanco va deschide două magazine noi, în Galaţi şi Deva, extinzându-şi astfel reţeaua la 82 de unităţi, în urma unei investiţii totale de 3,5 milioane lei.

Magazinul Flanco din Galaţi Shopping City, alături de cel din Ulpia Shopping Center Deva, adaugă peste 1.400 metri pătraţi spaţiu de expunere şi vânzare reţelei Flanco şi se înscriu în cursa cumpărăturilor Black Friday cu aceleaşi oferte speciale ca şi celelalte magazine din ţară.

Pe toată durata Black Friday, site-ul Flanco.ro, într-o formulă specială creată pentru acest eveniment, va pune continuu la dispoziţia clienţilor informaţii cu privire la catalogul de oferte, orarul prelungit al magazinelor şi evoluţia stocurilor.

„Şi anul acesta ne concentrăm toate eforturile – de logistică, resurse umane, comerciale – în zona reţelei de magazine, zona noastră principală de expertiză” a explicat Violeta Luca, CEO Flanco Retail.

Conform acesteia, compania estimează ca în weekendul care începe cu Black Friday, să înregistrete 1 milion  vizitatori şi vânzări de 85 milioane de lei.

Comparativ cu 2012, Flanco a crescut nivelul total al stocurilor cu 80%, a inclus în oferta sa de 4 ori mai multe tablete şi telefoane, şi de 3 ori mai multe televizioare Smart. Reducerile la produse electronice, electrocasnice şi IT vor ajunge până la 50%, în timp ce la electrocasnicele mici şi accesorii reducerile sunt de până la 80%.