Stiri: Retail

Magazin Flanco AFI Ploiesti

Flanco se alătură rețelei de vânzare a iaBilet.ro

20.02.2017

Începând cu luna februarie, retailerul electro-IT Flanco s-a alăturat celei mai mari rețele de vânzare de bilete din România, în urma parteneriatului încheiat cu iaBilet.ro, lider pe piața de ticketing electronic.

“Ne preocupă să ne extindem constant oferta cu servicii utile pentru clienții noștri, fiind chiar inițiatorii majorității serviciilor existente azi în piața de electro-it, așa că o colaborare cu iaBilet.ro ni s-a părut o bună ocazie pentru a aduce un plus de confort publicului iubitor de evenimente, fie că este vorba despre concerte, spectacole, piese de teatru sau stand-up comedy”, spune Mihai Barbu, Director Vânzări – Flanco Retail.

Conform acestuia, clienţilor Flanco le va fi, acum, mai ușor să cumpere și să intre în posesia biletelor la evenimentele preferate, printr-o simplă vizită în cel mai apropiat magazin al reţelei.

Biletele pot fi cumpărate în toate magazinele Flanco din țară, direct la casele de marcat, prin plată în numerar și/sau prin intermediul voucherelor iaBilet.ro.

“Parteneriatul cu Flanco oferă clienților noștri servicii de calitate, în cadrul unei rețele de magazine care se întinde în toată țara, iar cele peste un milion de bilete vândute anual pot acum ajunge mult mai rapid la aceștia. Pentru că punem accent pe tehnologie și inovație, aveam nevoie de un nume puternic precum Flanco în cadrul rețelei noastre fizice, de un brand care să confirme seriozitatea și profesionalismul serviciilor oferite de iaBilet.ro, atât spectatorilor, cât și celor câteva sute de organizatori de spectacole din toată țara, cu care lucrăm zi de zi”, spune Ionescu Emil, Director General, iaBilet.ro.

La doar cinci ani de la lansare, iaBilet.ro a devenit cea mai mare rețea de vânzare de bilete din România, cu aproape 2.000 de puncte de vânzare în toată țara: magazinele Flanco, Muzica, UMAN, Senia, IQ Box și agențiile Perfect Tour, cele 1.500 de automate self-serving ZebraPay, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Hard Rock Café, Berăria H, Café Deko, Club Quantic și Club Vintage.