Stiri: Retail

Magazine noi Flanco.

Flanco și Kaufland au inaugurat primul shop-in-shop din România

31.08.2020

Flanco Târgu Jiu. Premieră pe piaţa de retail. Flanco și Kaufland au inaugurat primul shop-in-shop. Astfel, Flanco Retail, compania românească prezentă pe piața locală din anul 1994, a deschis, în parteneriat cu Kaufland România, primul magazin de tipul shop-in-shop din ţara noastră. Situat în Târgu Jiu, acesta este primul astfel de spațiu din cadrul unui proiect ce urmează a fi dezvoltat și în alte magazine Kaufland din România.

Flanco Târgu Jiu. Două magazine în acelaşi spaţiu comercial

Magazinul Flanco shop-in-shop din interiorul Kaufland Târgu Jiu este deschis pentru clienţi din luna august. Conceptul are la bază îmbinarea a două magazine în același spațiu comercial, fiecare funcționând separat, ca magazine independente. Acest nou proiect intenţionează să le aducă clienților o gamă variată de electronice, produse IT și telecom, electrocasnice mici și mari și să le ofere, în același timp, posibilitatea să-și facă și cumpărăturile de strictă necesitate.

Până la finalul acestui an, proiectul urmează să fie dezvoltat și implementat și în alte spații Kaufland.

Ce spune CEO-ul Flanco?

„Suntem bucuroși să vedem cum se concretizează un proiect la care am lucrat foarte mult, din dorința de a le oferi clienților noștri cât mai multe variante în ceea ce privește achiziționarea unui produs electrocasnic. Încă de la început, unul dintre obiectivele principale ale Flanco a fost să vină în fața clienților cu servicii și produse din cele mai diverse, și, cel mai important, să se adapteze cu soluții noi la orice nouă situație. Noul Flanco Shop in Shop din cadrul Kaufland Tg. Jiu este exact genul acesta de soluție, potrivită vremurilor în schimbare”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco Târgu Jiu. Produse

Magazinul Flanco deţine o suprafață de vânzare de 310 mp. De asemenea, acesta cuprinde şi un depozit de 50 mp.

Clienții care îl vizitează pot găsi:

  • electrocasnice mici, precum cele pentru bucătărie, îngrijire personală și tehnologie
  • electrocasnice mari – aparate frigorifice, echipamente incorporabile, aragazuri și mașini de spălat.

Flanco Târgu Jiu. Reprezentanţii Kaufland: „Continuăm să inovăm”

,,Continuăm să inovăm în retail și să lansăm concepte noi, mizând foarte mult pe adaptabilitate și formate noi. După primul magazin Kaufland deschis într-un mall, magazine pop-up amenajate în cort în stațiuni turistice, serviciul național de livrări la domiciliu, iată că extindem lista parteneriatelor, cu scopul de a fi mai aproape de clienți, și lansăm în premieră pentru Kaufland România primul shop-in-shop, cu acces direct din suprafața de vânzare. Vom extinde acest concept și în alte spații Kaufland, urmărindu-ne misiunea de a oferi clienților totul la un loc, pentru un parcurs de cumpărături simplu, rapid și ușor”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Flanco Târgu Jiu. Avantaje

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le aduce un proiect de tipul shop-in-shop, mai ales în contextul actual impus de pandemie, este reprezentat de posibilitatea de a îmbina două magazine – unul non-alimentar și unul alimentar – cu scopul de a limita timpul petrecut la cumpărături. De asemenea, faptul că noul Flanco Shop in Shop se află în incinta magazinului Kaufland cu cel mai extins program de funcționare reprezintă un alt avantaj important, care ajută la distanțare socială.

„Situația actuală și prevederile impuse de autorități, legate de mobilitatea într-un spațiu închis, ne-au determinat să ne gândim la noi modalități de a ajuta clienții să-și reducă timpul petrecut în trafic, deplasându-se de la un centru comercial la altul, sau în interiorul mai multor spații închise. De asemenea, un program mai lung reprezintă o altă modalitate prin care clienții se pot bucura de cumpărături în siguranță”, adaugă Dragoș Sîrbu.

Magazinul Flanco este poziționat în incinta Kaufland Tg. Jiu – Luncilor de pe strada Termocentralei, nr. 2A. Programul de lucru este de luni până sâmbătă, de la ora 7:00 la 22:30, respectiv 8:00-20:00, duminică.

Citeşte şi Pria Agriculture&Gala Fermierilor Români are loc pe 8 septembrie 2020