FlixBus Turcia

FlixBus lansează noi curse din România

01.04.2019

FlixBus continuă să se extindă în țara noastră. Compania anunță noi rute în vestul României. Astfel, locuitorii din Timișoara vor avea la dispoziție curse directe spre Praga, iar din data de 11 aprilie, vor fi introduse noi curse directe de noapte spre München, Salzburg și Rosenheim.

Astfel, compania anunță o nouă etapă de extindere a rețelei verzi din România. Noile curse încep din 11 aprilie. Pasagerii își pot planifica deja călătoriile în aceste orașe, biletele fiind deja disponibile.

FlixBus curse noi. Cursă directă din Timișoara spre Praga

Autocarele verzi vor opera noi curse directe către capitala Cehiei din Timișoara și Arad. Așadar, pentru Timișoara, Praga devine cea de-a treia capitală europeană cu o conexiune FlixBus directă alături de Viena și Budapesta.

Pasagerii vor avea la dispoziție cinci curse pe săptămână pentru a călători direct spre Praga.

FlixBus curse noi. O nouă cursă de noapte spre München

Tot din 11 aprilie, operatorul va introduce o cursă de noapte directă spre München. Cursa va fi disponibilă pentru locuitorii din Lugoj, Arad și Timișoara.

FlixBus are deja o cursă spre München cu plecare din București.

Acum, și mai mulți pasageri români vor putea călători direct spre Austria și Germania. Autocarele FlixBus vor opera cinci curse directe din vestul țării spre Salzburg, Rosenheim și München, în fiecare săptămână.

Din Arad se poate călători direct cu autocarele FlixBus spre orașe din:

 • Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg)
 • Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi)
 • Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht)
 • Franța (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia)
 • Italia (Milano, Veneția sau Genova)

FlixBus oferă conexiuni directe din București spre 15 țări din Europa.

Obiectul principal al companiei de transport pe distanțe lungi este să conecteze cât mai multe regiuni mici și mijlocii la rețeaua europeană.

Introducerea unor noi curse directe este încă un pas important pentru a oferi o gamă mai largă de călătorii accesibile și sustenabile unui număr cât mai mare de pasageri români.

FlixBus curse noi. Ce spune conducerea companiei?

„Suntem încântați să lansăm rute noi FlixBus din vestul României. Anul trecut, în sezonul de vară, Austria și Germania s-au numărat printre destinațiile favorite ale românilor. Extinderea rețelei FlixBus reflectă interesul crescut al pasagerilor pentru aceste destinații”, a declarat Laszlo Arany, Managing Director Regional FlixBus.

Biletele pentru noile curse se pot cumpăra de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere.

Citește și Zile libere de Paște 2019. Veste bună de la Guvern!

 

 

 

 

Citiți și despre:

 • FlixBus reia cursele interne şi internaţionaleFlixBus reia cursele interne şi internaţionale Curse FlixBus. Compania a anunţat că reia cursele cu autocarul din și spre România începând cu data de 19 iunie. Cursele internaționale vor fi disponibile din peste 10 orașe, inclusiv București, Brașov, Sibiu […]
 • FlixBus conectează România de cea mai nouă țară adăugată rețelei saleFlixBus conectează România de cea mai nouă țară adăugată rețelei sale Furnizorul european de mobilitate FlixBus conectează România de cea mai nouă țară adăugată rețelei sale, Bulgaria. Curse directe de zi și de noapte vor circula de la București și Giurgiu către Sofia începând […]
 • FlixBus îşi deschide un birou în BucureştiFlixBus îşi deschide un birou în Bucureşti Cel mai mare furnizor de călătorii cu autocarul pe distanțe lungi din Europa își întărește prezența în România și a deschis un birou la București. FlixBus a anunțat în timpul verii două noi colaborări locale […]
 • FlixBus a intrat pe profit în 2017FlixBus a intrat pe profit în 2017 Compania FlixBus a devenit profitabilă la nivel de grup în 2017 pentru prima dată de când a fost fondată în anul 2013. De asemenea, creșterea din Europa Centrală și de Est a fost una importantă: compania a […]
 • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]

O părere la “FlixBus lansează noi curse din România

 1. Pingback: Euler Hermes rezultate 2018 - crestere exceptionala | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.