Stiri: Logistica

FlixBus Turcia

FlixBus ajunge și în Turcia. Ce parteneriat a încheiat compania?

16.10.2019

FlixBus Turcia. Compania a anunțat un parteneriat cu Kamil Koç, unul dintre cei mai mari și mai importanți operatori de autocare interurbane din Turcia. Procesul de aprobare început în august pentru includerea Kamil Koç în rețeaua unuia dintre cele mai mari start-upurile din domeniul mobilității a fost finalizat.

FlixBus Turcia. Cea mai cunoscută companie de autocare interurbane

Așadar, Kamil Koç, cea mai cunoscută companie de autocare interurbane din Turcia, se alătură în mod oficial rețelei globale FlixBus.

În august 2019, FlixBus și fondul de investiții Actera Group au anunțat că au ajuns la un acord în urma căruia unul dintre cei mai importanți operatori de autocare din Turcia, Kamil Koç, se alătură celei mai mari rețele de autocare interurbane din Europa.

FlixBus Turcia. Rețeaua companiei

După ce a primit aprobarea din partea autorităților din domeniu, FlixBus a finalizat achiziția Kamil Koç. Compania urmează să fie integrată în rețeaua globală FlixBus, care oferă:

  • 350.000 de conexiuni zilnice
  • 2.000 de destinații din 28 de țări din Europa, dar și în SUA

În următoarele luni, FllixBus și angajații Kamil Koç vor începe să lucreze împreună pentru integrarea echipelor locale și a rețelelor.

FlixBus Turcia. Ce spune CEO-ul companiei?

„Experiența locală și focusul pe client demonstrate de echipa Kamil Koç se aliniază perfect cu misiunea FlixBus de a oferi servicii de mobilitate la cele mai înalte standarde”, a declarat Jochen Engert, CEO și fondator FlixMobility.

FlixBus Turcia. Potențial de creștere

Conform acestuia, există un potențial incredibil de creștere și de optimizare în Turcia.

„Combinând viziunea noastră care presupune digitalizarea unei industrii tradiționale precum cea a călătoriilor cu autocarul, cu îmbunătățiri tehnologice precum o planificare inteligentă a rețelei, și managementului dinamic al prețurilor, aplicația FlixBus sau GPS Live Tracking cu experiența Kamil Koç, ne propunem să digitalizăm călătoriile cu autocarul în această țară. Suntem încrezători că prin adăugarea Kamil Koç în rețeaua noastră vom crea o valoare semnificativă pe termen lung nu doar pentru FlixBus, dar pentru toată industria, și cel mai important pentru pasagerii din această țară. Suntem încântați să ne împărtășim tehnologia și experiența cu piața din Turcia, iar noile posibilități ne inspiră să oferim cele mai bune servicii”, a mai precizat CEO-ul FlixBus.

FlixBus Turcia. ”Suntem pregătiți să ne ducem serviciile la următorul nivel”

Totodată, serviciile oferite de Kamil Koç trec la următorul nivel.

„Kamil Koç este unul dintre cei mai mari și mai importanți operatori de autocare interurbane din Turcia. De-a lungul unei călătorii de aproape un secol, am trecut prin multe premiere, adăugând valoare pieței locale, păstrând mereu pe primul loc nevoile clienților noștri. Acum, alături de FlixBus, suntem pregătiți să ne ducem serviciile la următorul nivel și să îmbunătățim modul în care călătoresc milioane de persoane în Turcia”, a explicat Kadir Boysan, CEO Kamil Koç.

Citește și Medicover România are un nou director genera. Cine a preluat această funcție?