Stiri: Logistica

FlixCar platforma de carpooling

S-a lansat FlixCar, o nouă platformă de carpooling

19.12.2019

FlixCar platformă de carpooling. FlixBus a anunțat că lansează în Franța o platformă de carpooling. Denumită FlixCar, serviciul este disponibil mai întâi în Franța. În plus, va urma ca platforma să fie lansată în mai multe țări.

Așadar, începând cu 17 decembrie, FlixMobility lansează o nouă platformă de carpooling, FlixCar. Scopul acesteia este de a oferi și mai multor persoane posibilitatea de a călători cât mai ușor.

FlixCar platformă de carpooling. Fără costuri suplimentare

Noul serviciu nu presupune costuri adiționale. Aceasta urmează să completeze rețeaua de autocare FlixBus.

Un sondaj efectuat printre persoanele care călătoresc pe distanțe medii sau lungi în Franța arată că majoritatea utilizatorilor își doresc o nouă platformă de carpooling. În plus, sunt dispuse să schimbe platforma pe care o folosesc în acest moment.

FlixCar platformă de carpooling. O platformă gratuită

FlixCar nu are comisioane sau taxe de la utilizatorii săi. Plata are loc doar între pasager și șofer. În plus, platforma își propune să simplifice serviciile de carpooling prin stabilirea unui proces care implică doar 3 click-uri pentru șoferi și pasageri. Utilizatorii care au apelat la carpooling prin intermediul altor platforme își pot transfera experiența anterioară și review-urile în platforma FlixCar.

FlixCar reprezintă:

  • O alternativă: O nouă ofertă de carpooling pe distanțe lungi în doar 3 click-uri
  • Un serviciu gratuit: O platformă transparentă fără alte costuri adiționale pentru toți utilizatorii săi
  • Siguranță: Permite fiecărui utilizator să își transfere experiența anterioară, cât și review-urile
  • O platformă ușor de folosit: Plată pe uz – numerar sau via aplicații de plată instant

FlixCar platformă de carpooling. Ce spun reprezentanții FlixBus?

„Prin intermediul FlixCar oferim pasagerilor încă o alternativă de a călători, permițând o mai fină granularitate din punct de vedere geografic decât autocarul, în timp ce rămâne un mijloc de transport accesibil și ecologic. FlixCar ne permite să ne dezvoltăm rețeaua, dar în același timp reușim să oferim călătorilor conexiuni până acasă. După o călătorie cu autocarele FlixBus, carpooling-ul reprezintă o alternativă pentru a aduce pasagerul la punctul final al destinației ”, a declarat Yvan Lefranc-Morin, Managing Director FlixBus Franța.

Citește și Destinații pentru vacanța de iarnă