Stiri: Retail

Floria a deschis o florărie în AFI Cotroceni

30.01.2017

Floria marchează începutul anului cu deschiderea unui nou magazin în portofoliul rețelei de florării Floria în Stradă. Este vorba despre primul magazin Floria din cadrul unui mall, în AFI Cotroceni. Magazinul se află la parterul centrului comercial, în proximitatea patinoarului și a zonei de food court, zonă ce deservește zilnic, pe lângă clienții centrului comercial și un număr de aproximativ 8000 de angajați ai companiilor din cadrul complexului de birouri AFI Park.

“Echipa dedicată, a fost creată din necesitatea de standardizare a normelor estetice și tehnice, care trebuie respectate pentru magazinele proprii și viitoarele francize marca Floria. Acest tip de magazine vor fi lansate în principalele mall-uri și centre comerciale din București și din țară. Proiectul de francizarea face parte din planul de dezvoltare al Grupului Floria pentru următorii 2 ani”, declară Andreea Uceanu – General Manager, Rețeaua Floria.

Având o suprafață de 20 mp, Floria AFI Cotroceni, este o replică a concept store-ului Floria în Stradă, din zona Piața Dorobanți.

Pentru deschiderea magazinului din AFI Cotroceni au fost investiți 50.000 euro, lucrările de amenajare fiind realizate în şase săptămâni cu ajutorul unei echipe specializate de arhitecți și constructori.

„Ne bucurăm să urăm bun venit magazinului Floria în centrul nostru comercial. Odată cu noua deschidere, diversificăm oferta de shopping din AFI Cotroceni și reușim să răspundem unei game extinse de nevoi și cerințe. Îi invităm pe clienții noștri să viziteze Floria, un partener de încredere pentru fiecare moment special”, declară Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.