Stiri: Companii

Floria lansează o nouă colecție de aranjamente florale

16.01.2015

Divizia pentru evenimente a florăriei online Floria, Floria Events, a anunțat lansarea colecției de aranjamente florale pentru nunțile din acest an. Intitulată „Per Sempre”, colecția este inspirată de farmecul Siciliei, cu accente de roșu Marsala, culoarea acestui an.

Colecția este formată din aranjamente florale și buchete sofisticate, cu aer retro, realizate prin asocieri surprinzătoare de flori și pasteluri delicate, în timp ce Marsala, nuanța renumitului vin din Sicilia, aduce intensitate cromatică și păstrează un sentiment de apropiere și familiaritate.

Noua colecție Floria poate fi admirată în acest weekend în cadrul târgului de nunți Expomariage, ce se desfășoară la Marriott Grand Hotel.

”Fie că pregătesc o nuntă de poveste la palat, o petrecere în natură sau la restaurant, miresele vor găsi în colecția „Per Sempre” un echilibru sofisticat între pasteluri și culori puternice, între tradiție și tendințe. Florile cunoscute se îmbină cu cele mai puțin cunoscute, iar aranjamentele, unice și memorabile, vor rămâne în amintirea invitaților ca un detaliu vizual remarcabil în cadrul nunții”, au explicat reprezentanții Floria. 

Nouă colecție cuprinde aranjamente de masă, buchete de mireasă și buchete de nașă, buchete pentru domnișoare de onoare, precum și câteva idei de integrare creativă a aranjamentelor de flori în nuntă.