Stiri: Companii

FlorideLux a deschis o florărie în Pitești

31.07.2014

Grupul FlorideLux a deschis a cincea florărie offline din țară, la Pitești, locuitorii oraşului având la dispoziție cele mai frumoase și proaspete aranjamente chiar în centrul orașului. Un studiu intern realizat de FlorideLux arată că în județul Argeș florăriile locale înregistrate oficial au avut o cifră de afaceri de 2,1 milioane euro, anul trecut. Potrivit reprezentanților FlorideLux, un sfert din această sumă reprezintă venituri din evenimente, o treime din vanzările efectuate în sezoanele înalte de tip 1-8 martie, 14 februarie sau Crăciun, iar restul sunt venituri din cumpărături, impulsionate de evenimente punctuale din viața argeșenilor.

”Industria de floristică din Pitești se bazează în special pe comerțul stradal, prețurile fluctuând în funcție de sezon și de cerere. FlorideLux Pitești aduce în primul rând un comerț civilizat, la standarde europene, alături de livrare gratuită în oraș”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Acesta a mai spus piteștenii sunt clienți de floristică inteligenți și sensibili, care rezonează atât cu aranjamentele deosebite, ieșite din comun, ce epatează, cât și cu prospețimea și naturalețea florilor de sezon.

Printre cele mai căutate flori din Pitești se numără trandafirii, crizantemele, crinii și aranjamentele cu flori de sezon, alături de bonsai și plante de apartament înalte.

”În perioada 10-20 august, și aici vorbim și de Sfânta Marie, în data de 15 august, florăria pregătește o promoție specială pentru toți clienții FlorideLux Pitești: o cutie de praline fine gratuită pentru cumpărături de peste 25 lei în magazin, iar viitorii miri care au nuntă în toamnă, și părinții ce se pregătesc de începutul de an școlar, vor avea parte de promoții de nerefuzat”, a a încheiat fondatorul FlorideLux.