Stiri: Retail

FlorideLux se extinde în Cluj

20.03.2014

În prima jumătate a lunii apriliei, cea mai nouă florărie FlorideLux își va deschide porțile în Cluj, deținătoarea francizei fiind Andreea Curutiu, economistă cu experiență și reprezentant zonal al Heemskerk, unul dintre cei mai mari importatori de flori din lume.

 „Am transformat pasiunea florală într-o mică afacere de mai bine de 5 ani, și, în căutarea de noi aventuri, am întâlnit familia Floridelux. De ce FlorideLux? Pentru că este o familie, pentru că am văzut oportunitatea de business și pentru că am înțeles că munca în echipă e cheia succesului”, a declarat Andreea Curutiu, deținătoarea francizei FlorideLux Cluj.

Întregul concept al florăriei este unul cu totul inovator, în care creația florală se va îmbina perfect cu tehnologia de ultima oră din domeniul floristicii.

Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux, a afirmat că noua unitate din Cluj nu va fi o o simplă florărie.

„Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile, atenți la cele mai mici detalii  legate de amenajarea interioară. Pregătim și un eveniment de lansare cu totul special, în care frumusețea florilor se va îmbina armonios cu un spectacol de magie și, de ce nu, poate și o surpriză unică în lume”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Prima franciză FlorideLux a fost deschisă în Brașov, iar următoarele unităţi vor fi situate Arad și Pitești.