Stiri: Companii

Florin Câmpeanu, CEO Rentrop & Straton, este speakerul evenimentului Meet the MAN!

03.04.2014

Florin Câmpeanu, CEO Rentrop & Straton, este speakerul evenimentului Meet the MAN!, care va avea loc pe data de 15 aprilie 2014, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel din București.

Tema evenimentului, organizat de Femei în Afaceri, va fi Marketingul în era digitală. Florin Câmpeanu deține 15 ani experienţă în publishing şi peste 10 ani în domeniul marketingului digital.

„Traversăm o perioadă în care aproape totul se întâmplă în mediul online. De aceea, am ales împreună cu Florin această temă pentru următorul eveniment deoarece considerăm că este important să ştii cum să faci această trecere, cum să te promovezi și să foloseşti uneltele pe care digitalul le pune la dispoziţie. Vom afla și ce e necesar să faci pentru a atrage clienţi într-un mediu nou, dinamic şi în continuă schimbare.”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Taxa de participare la eveniment este de 90 de lei, iar accesul se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail inscrieri@femei-in-afaceri.ro,  iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

Programul evenimentului

18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee • 19:00 – Începutul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are
20:00 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului
20:20 – Q&A • 20:40 – Tombolă  • 20:45 – Business Networking

Meet the MAN Florin Campeanu (2)