Stiri: Logistica

FM Logistic: Peste 7 milioane de cutii pregătite şi livrate anual

26.06.2017

FM Logistic, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de logistică şi transport, deserveşte în cadrul depozitului din Petreşti- Dâmboviţa companii din retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală şi FMCG, lideri în domeniul lor de activitate.

Platforma FM Logistic de lângă autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, inaugurată în anul 2011, are în prezent 4 celule de 30.000 mp cu un grad de ocupare de 90% şi care poate fi extinsă până la capacitatea maximă de 120.000 mp, conform solicitărilor venite din partea clienţilor şi planului de dezvoltare FM Logistic. Această platformă livrează anual peste 7 milioane de cutii.

În prezent, FM Logistic oferă clienţilor săi din România soluţii logistice personalizate pentru optimizarea operaţiunilor din cadrul lanţului de aprovizionare, precum depozitare, o gamă completă de servicii de transport, camioane complete sau parţiale, cu temperatură ambientală şi controlată şi servicii cu valoare adăugată (co-packing).

FM Logistic a înregistrat o cifră de afaceri de 25 milioane euro în ultimul an fiscal (aprilie 2016-martie 2017), are 550 de angajaţi şi operează trei platforme logistice în România – în zona Timiş, Bucureşti şi Dâmboviţa cu 65.000 m² suprafaţă de stocare şi 2 terminale logistice de cross-docking situate în Cluj şi Bacău.