Stiri: Logistica

FM logistic Romania director

FM Logistic România are un nou director. Cine va prelua această funcţie?

03.10.2018

FM Logistic România are un nou director. Compania a anunţat că îşi continuă strategia de dezvoltare în Europa Centrală şi de Est şi că îl numeşte pe Alexander Pavlov în funcţia de Managing Director al FM România.

Noul director va raporta direct către Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est.

FM Logistic România director: Ce experienţă deţine Alexander Pavlov?

Alexander Pavlov deţine două diplome de master în domeniul științelor informatice și în management. De asemenea, el are o expertiză recunoscută de peste 15 ani în logistică.

Acesta s-a alăturat echipei FM Logistic Rusia în 2003. Atunci a ocupat funcţia de Business Controller.

Până a preluat conducerea FM Logistic România, el a ocupat mai multe poziţii-cheie în Rusia, în diferite departamente, de la controlling, transport şi depozitare, până la operaţiuni logistice. Acestea au contribuit la dezvoltarea experienței sale din domeniul logistic.

FM Logistic România director: O numire strategică

Christophe Menivard- Managing Director FM Logistic Europa de Est spune că numirea este una strategică.

„Numirea strategică a lui Alexander Pavlov în acest rol cheie este o alegere evidentă pentru a sprijini planul de dezvoltare pe termen lung al companiei în România, pentru excelenţă operaţională şi pentru a-și consolida poziția pe piața locală, astfel încât FM Logistic să devină unul din jucătorii de referinţă pe piața logistică din România”, a afirmat Christophe Menivard – Managing Director FM Logistic Europa de Est.

FM Logistic România director: Încasări de 1 miliard de euro

FM Logistic este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa logistică mondială.

Compania deţine expertiză în depozitare, transport și co-packing. Grupul oferă servicii companiilor din şase sectoare principale: alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmeticelor / produselor de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice.

Per total, compania are încasări de peste 1 miliard de euro şi 26.200 de angajați.

Citeşte şi Flanco a lansat asigurarea pentru telefoanele mobile