FM Logistic şi-a reorganizat operaţiunile în Europa Centrală

11.11.2016

FM Logistic şi-a reorganizat operaţiunile în Europa Centrală, în scopul consolidării serviciului de distribuție la nivel global şi pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite clienților săi. Fiind prezentă pe trei continente, în Europa, Asia și America Latină, cu peste 21.000 de angajaţi, compania a decis să îşi consolideze poziția în Europa Centrală, prin crearea a două noi zone geografice.

O zonă va cuprinde Polonia, Republica Cehă, Ungaria și Slovacia, iar cealaltă va fi formată din România şi Balcani.

FM Logistic are deja o poziție foarte puternică în aceste țări, atât în domeniul depozitării cât și în transport. Prin activitatea celor 4.700 de angajaţi din cadrul a peste 20 de platforme logistice, cifra de afaceri a companiei în aceste ţări se ridică la 200 m€.

Această nouă structură va consolida în primul rând serviciile de distribuție din mai multe țări FM Logistic care acționează ca factori de optimizare pentru logistica și managementul stocului clienților săi.

În plus, aceasta va facilita sinergia operațională și schimbul de bune practici între echipele sale la nivel internațional.

În cele din urmă, FM Logistic va fi mai aproape de clienții săi, pentru a răspunde şi mai eficient tuturor solicitărilor lor, prezente și viitoare.

 

 

Citiți și despre: