Stiri: Retail

Focșani Mall împlineşte 8 ani

14.09.2016

Pe 17 septembrie, Focșani Mall aniversează opt ani de la inaugurare, oferind evenimente surpriză dedicate tuturor vizitatorilor. Pe lângă premiile şi discounturile acordate cumpărătorilor, Focșani Mall va organiza o tombolă în valoare de 20.000 de lei care se desfășoară atât online, cât și în interiorul centrului comercial.

Programul aniversar începe sâmbătă, 17 septembrie 2016, la ora 18.00, când cunoscutul DJ Mike Maiden va mixa în mall pentru fani și cumpărători. Mike Maiden este singurul DJ român care a urcat anul acesta pe scena UNTOLD, cel mai mare eveniment muzical de gen, din sud-estul Europei. Cei prezenți în centrul comercial se vor bucura de tortul aniversar și animatori.

În plus, opt participanți la tombolă vor pleca acasă cu câte un premiu de 2500 de lei ce constă în vouchere de cumpărături valabile la magazinele partenere ale Focșani Mall. Perioada de înscriere la tombolă este între 1 și 16 septembrie, iar pe 17 septembrie are loc extragerea norocoșilor câștigători.

De la preluarea portofoliului în 2014, Resolute Lar România, societatea care administrează Focșani Mall, s-a concentrat pe crearea unui mix de chiriași care să îndeplinească principalele trei cerințe ale oricărui client: cumpărături de calitate, divertisment și varietate.

În 2016, chiriași importanți și cu tradiție pe piața din România, precum Jysk, H&M, Otter, Hungaro Kids s-au alăturat portofoliului de clienți Focșani Mall, iar următorul brand important ce se adaugă listei este Decathlon, cu o suprafață de 775 de metri pătraţi..

.

„Povestea, devenită acum de succes, a Focșani Mall, a început în 2014 prin preluarea proprietății în stare de insolvență. Printr-un management personalizat și corect administrat, s-a reușit poziționarea centrului ca și punct de referință al activității comerciale în regiunea Focșani,” a declarat Ionuț Dogaru, Director General al Resolute Lar România.

Mall din Focşani se întinde pe o suprafaţă inchiriabilă de 45.000 metri pătraţi, beneficiind de 1.250 locuri de parcare. Printre chiriaşii centrului comercial se numără retaileri internaţionali şi naţionali precum Carrefour, Brico Depot, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann sau B&B. De asemenea, din decembrie 2014, centrul comercial beneficiază și de cinematograful Happy Cinema.