Fonduri pentru tinerii fermieri din diaspora

Fonduri pentru tinerii fermieri din diasporă: Anunţul făcut de MADR

27.12.2020

Fonduri pentru tinerii fermieri din diasporă. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunţat lansarea sesiunii de depunere proiecte din cadrul Măsurii 6 – Dezvoltarea exploataţiilor şi a întreprinderilor, sub-măsura 6.1 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri – diaspora, care se va desfășura în perioada 04 ianuarie 2021, ora 9.00 – 04 mai 2021, ora 16.00.

Fonduri pentru tinerii fermieri din diasporă. 20 milioane de euro

Alocarea financiară pentru sesiunea continuă anuală de depunere proiecte pentru tinerii fermieri din diaspora este de 20 milioane de euro.

Noutatea acestei sesiuni constă în eliminarea unor condiții care trebuiau îndeplinite pentru accesarea submăsurii. Acest lucru va conduce la facilitarea accesului tinerilor din diaspora care vor să se instaleze ca tineri fermieri în zonele rurale și să dezvolte exploatații agricole.

Se prelungeşte termenul de depunere pentru Măsura 4 – Investiţii în active fizice

De asemenea, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță prelungirea sesiunii de depunere a cererilor de finanţare din cadrul Măsurii 4 – Investiţii în active fizice, sub-măsura 4.2 Sprijin pentru investiţii în procesarea/ marketingul produselor agricole – componenta investiţii în abatoare de capacitate mică în zona montană până la data de 31 martie 2021, ora 16.00.

Citeşte şi ASF: Se remarcă o îmbunătățire a încrederii investitorilor în ratingul de țară al României

 

 

 

 

Citiți și despre: