Stiri: Companii

Foodpanda: Românii pot comanda mâncare online și de Sărbători

22.12.2017

Chiar și în ajun de Crăciun și Anul Nou, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, vine în ajutorul celor care nu timpul necesar să-și pregătească mesele de sărbătoare și colaborează cu peste 100 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Brașov.

Pe 24 decembrie, platforma va funcționa până în ora 17:00, gurmanzii români având posibilitatea de a-și comanda preparatele preferate online de la 70 de restaurante, printre care și Pep & Pepper, La Safi, Spartan, Trattoria Belvedere sau Bel Mondo.

Chiar dacă în prima zi de Crăciun restaurantele listate pe foodpanda.ro nu vor efectua livrări, o parte dintre acestea își vor relua activitatea în a doua zi de Crăciun, programul de funcționare fiind în intervalul 12:00 – 22:00. Astfel, în ziua respectivă se va putea comanda online de la aproape 40 de restaurante, printre care Casa Pizza Forno d’Oro, Bel Mondo, Speed Pizza, La Safi, Xanadu. În ceea ce privește perioada 27 – 31 ianuarie, livrările se vor realiza cu program normal.

„Din experiența anilor anteriori am observat că românii comandă mâncare online chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care am hotărât să le oferim accesul la restaurantele listate pe platforma foodpanda chiar și în ajun de Crăciun sau Anul Nou. Ne-am propus și am reușit să le oferim clienților noștri o gamă de restaurante variate de unde își pot comanda preparatele preferate în această perioadă, fie că vorbim de restaurante cu specific internațional, american sau chinezesc, de exemplu, fie că vorbim de restaurante cu specific românesc”, a declarat Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

În prima zi din anul 2018, platforma nu va funcționa, însă aceasta își va relua activitatea începând cu 2 ianuarie, când internauții vor putea comanda mâncare online de la peste 40 de restaurante active cu program complet sau scurt, printre care cele amintite mai sus. Începând cu 3 ianuarie, toate restaurantele listate pe platforma foodpanda vor livra cu program normal.