Foreign Investors Summit va avea loc pe 1-3 noiembrie

27.10.2016

Cea de-a treia ediție a summit-ului investitorilor din România, Foreign Investors Summit, organizat de Business Review, va avea loc între 1 și 3 noiembrie, la hotelul Sheraton din București. Este vorba de trei zile de prezentări, dezbateri și propuneri concrete pentru a construi un mediu de afaceri mai bun și o Românie capabilă să atragă și să susțină investitorii, locali sau internaționali.

Programul conferinţei urmărește evoluția mediului de afaceri pe trei direcții principale: Strategia de țară, Performanța companiilor investitoare, Inovația în context global și reunește sute de membri de top ai comunității de afaceri din România.

1 noiembrie, Ziua 1: Strategia României

Discuții, dezbateri și planurile de acțiune ale României, analizate cu un scop comun: îmbunătățirea mediului de afaceri din România.

Keynote: John Riker – Strategie de țară, strategie de business
Directorul Operațional al Blue Ocean Strategy Initiative Centre este unul dintre invitații speciali la Foreign Investors Summit. Cu 20 de ani de experiență în formularea și executarea strategiilor de business, John va introduce conceptul de ‘Value Innovation’ și instrumentele necesare pentru reconstruirea unei nișe în piață, aplicate la strategia de țară a României.

Ziua 2: Performanța investitorilor

Reprezentanți de înalt nivel din cele mai active industrii – IT, R&D, Energie, Auto, Real Estate – vor prezenta studii de caz, planuri de viitor și oportunități de învățare și cooperare.

Ziua 3: Inovație la nivel global

Inovația în prim plan – cei care schimbă jocul: cum sunt actualele modele de business schimbate și ce putem învăța de la modelele disruptive.

Printe speakerii confirmați se numără: Carmen Marcuș, reprezentant al Comisiei Europene în Romania, Eric Stab, președinte al consiliului investitorilor străini și CEO Engie România, Dan Nechita, consilier al primului ministru, Artur Stratan, Ropepca, Nicolae Zamfir, Institutul Național Horia Hulubei, Ionuț Simion, președinte AmCham Romania, Ludwik Sobolewski, Bucharest Stock Exchange, Alexandra Predeanu, ICAP Romania, Bogdan Pelinescu, Luxoft, Claudiu Petre, Telekom Romania, Varujan Pambuccian, Comisia IT&C din cadrul Camerei Deputaților, Ion Sturza, Fribourg Capital, Radu Puchiu, GovItHub, Antoniu Panait, VASTINT Romania, Ioana Gheorghiade, BCR, Marius Ghenea, 3TS Capital, Sergiu Neguț, Angel Investor, Matteo Patrone, EBRD Romania, Codruț Pascu, Roland Berger și zeci de alți specialiști din sectorul guvernamental și industriile energie, cercetare, IT, imobiliare, auto, printre altele.

Toți cei interesați să participe la Foreign Investors Summit se pot înregistra online pe site-ul evenimentului, completând formularul de înscriere online sau contactând direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

 

 

Citiți și despre: