ForFITOUT a amenajat biroul companiei Softelligence România

11.04.2018

Spațiul de lucru al companiei Softelligence, companie specializată în furnizarea de soluţii software de business, a prins contur într-un sediu de birouri de aproximativ 700 mp în clădirea office Nova Park din nordul Bucureştiului. forFITOUT și-a lăsat amprenta în amenajarea interioară a spațiului de lucru.

„Birourile în care își desfășoară activitatea cei din industria IT-ului sunt din ce în ce mai atrăgătoare pentru cei ce visează la o astfel de carieră. Mediile de lucru atractive au câștigat mult teren în ultimii ani și au devenit puncte de reper în amenajările office ale celorlalte nișe de business. Softelligence a optat pentru o varianta fresh, spațioasă și colorată. Era gri-ului a dispărut iar clientul a ales combinațiile de culori care să emane relaxare și note de prospețime în întregul spațiu”, au afirmat reprezentanţii forFITOUT.

Zona recepției nu se cuantifică în metri pătraţi disponibili, ci în concept, calitate și funcționalitate. Designul este unul aerisit, cu o coloristică echilibrată. De asemenea, zonele de meeting sunt luminoase și însuflețite cu panouri ce conțin plante naturale. Simplu și de efect.

Echipa Softelligence își desfășoară, prin urmare, activitatea într-un mediu motivațional, luminos, aerisit, îmbunătățit acustic și cu o atmosferă generală echilibrată.

 

 

 

Citiți și despre: