forFITOUT a amenajat spațiul de lucru al companiei FrieslandCampina

02.04.2018

FrieslandCampina – una dintre cele mai mari companii de produse lactate din lume, se bucură pentru birourile din București de un sediu amenajat într-o manieră nouă, modernă, cu note fresh și o altă atmosfera de lucru. Astfel, forFITOUT și-a lăsat amprenta în noul office design din nordul Capitalei și a reușit să creeze pentru întreagă echipă un ambient productiv și confortabil.

Spațiul este dotat cu săli care pot avea utilizări diferite, de la spații de lucru și până la zone pentru ședințe sau întâlniri cu partenerii.

Zona recepției se bucură de un design aerisit, cu o coloristică echilibrată și jucăușă ce întâmpină echipa și vizitatorii încă de la ieșirea din liftul principal al clădirii.

Prima escală este atractivă vizual și te duce cu gândul în altă parte decât într-un sediu de lucru.

Fiecare zona beneficiază de spații clasice de lucru însuflețite prin culoare și elemente de mobilier sau de decor care scot din anominat orice ambient.

„Spațiul fost gândit că un spațiu versatil ce poate fi ușor adaptat nevoilor companiei, ce combină armonios spațiile închise cu cele open, și care se bucură din plin de lumina naturală și o panorma aproape de 180 de grade’. Am profitat de acest aspect și l-am punctat prin dispunerea unor perne customizate la ferestre. N-ai cum să ratezi o astfel de priveliște!”, spune Răzvan Chert – Design Manager forFITOUT

Cabinele telefonice din interiorul biroului sunt punctele principale de atracție vizuală personalizate cu nuanțe diferite, mobilier în culori vii și mesaje motivaționale pe pereți.

„Ne-am gândit că avem nevoie de includerea unor phone booth-uri în birourile noastre pentru că reprezintă o soluție excelență pentru desfășurarea unor activități într-un mediu privat, liniștit și care să nu-i deranjeze pe ceilalți. Ne-am dorit să combinam beneficiile spațiilor colaborative și deschise cu nevoia echipei de a lucra, uneori într-un mediu liniștit”, susține Florentina Vasile – Administration & Office Manager și Teodora Tunsu – Brand Manager, FrieslandCampina.

 

 

 

Citiți și despre: