Stiri: Companii

Fornetti a ieşit din insolvenţă

15.06.2015

Fornetti România încheie cu succes procesul de reorganizare, devenind astfel, din nou, o companie de patiserie independentă și de succes. O dată încheiat planul de reorganizare, compania a îndeplinit toate obligațiile asumate către creditori, bănci și parteneri.

Fornetti s-a străduit, în ultimii 3 ani, să mențină cei peste 400 de angajați și calitatea ridicată a produselor livrate zilnic pentru mai mult de 200.000 de consumatori, în ţara noastră.

În următoarele 8 săptămâni, administratorii judiciari ai companiei vor propune închiderea procedurii de reorganizare, iar din momentul rămânerii definitive a sentinței judecătorului sindic compania își va continua activitatea fără supravegherea administratorilor judiciari.

În plus, anul 2015 arată un trend pozitiv, cu creștere a vânzărilor de până la 15%, 70 de magazine deschise și noi investiții în modernizarea magazinelor. Cifrele confirmă creșterea comunicată și la începutul acestui an.

”Doresc să mulțumesc personal dar și în numele companiei pe care o reprezint,  consumatorilor și partenerilor, furnizorilor, creditorilor și administratorilor judiciari pentru spijinul acordat și atitudinea pozitivă manifestată pe întreaga durată a acestei dificile perioade de reorganizare”, a spus Csaba Toth, director general Fornetti România.

Compania a mai anunţat că urmează vremuri interesante: din luna august a acestui an, Fornetti va începe implementarea de noi proiecte, introducerea de noi produse și modernizarea magazinelor, iar implementarea planurilor sunt în măsură să susțină o creștere accentuată până în anul 2017.