Fornetti România are un nou Director General

02.05.2018

La cinci ani de la numirea în funcția de Director General, Toth Csaba părăsește echipa de management a Fornetti România. Noua poziție este ocupată, începând cu data de 1 mai, de Cristian Andrei, cel care până acum a avut funcția de Director Operațional în cadrul companiei.

Cristian Andrei, noul Director General al Fornetti România are 36 de ani și deţine o experiență de 12 ani în domeniul food și beverage la nivel internațional. Acesta a ocupat poziții de conducere pe partea operațională și de producție, fiind Manager de Producție la Kerry Foods la trei fabrici cu specific alimentar din Marea Britanie și Irlanda și Manager Tehnic în fabrica Heineken din Marea Britanie.

Cristian Andrei s-a alăturat companiei Fornetti în ianuarie 2017 și a coordonat acțiunile de Logistică-Aprovizionare și Producție, el sosind de la Heineken România, unde a fost Manager de Întreținere Autonomă.

„Mă onorează această nouă postură în care mă aflu. Realizez că preiau o foarte mare responsabilitate, însă am încredere în companie, în produsele pe care le facem și în angajații care au arătat devotament și implicare în acești 16 ani de existență a Fornetti pe piața din România. Vreau să îi mulțumesc domnului Toth și să îl felicit pentru rezultatele magnifice pe care le-a avut la conducerea acestei companii și sunt încrezător că acestea vor continua și pe viitor”, a declarat noul Director General al Fornetti România, domnul Cristian Andrei.

Noul director a absolvit studiile de inginerie economică la Universitatea Tehnică de Construcții București, fiind originar chiar din capitală, iar în Anglia a participat la cursuri de management la Colegiul Bournemouth&Poole. Vasta sa experiență și abilitățile sale vor contribui la elaborarea și implementarea strategiei internaționale la nivel de Grup pentru Fornetti.

 

 

 

Citiți și despre: