Stiri: Constructii

Forte Partners obține o finanţare de 12 milioane de euro de la Banca Transilvania

07.12.2017

Forte Partners obține o finanţare de 12 milioane de euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea Aviației Park, este unul din cele mai importante proiecte rezidențiale aflate în dezvoltare în zona Aviației – Barbu Văcărescu care va include 352 de apartamente.

Investiția totală în dezvoltarea ansamblului rezidenţial se va ridica la 37 de milioane de euro. Prima fază a proiectului, compusă din 176 de apartamente, va fi livrată în ianuarie 2019. Investiția totală în dezvoltarea proiectului se ridică la 37 de milioane de euro.

”Instituțiile finanțatoare sunt dispuse să crediteze dezvoltatorii cu o carte de vizită foarte bună și proiectele care sunt planificate temeinic. Decizia de a testa pe segmentul rezidențial modelul de afaceri cu care am înregistrat succes pe piața de birouri a fost una corectă iar Aviației Park este un proiect perfect gândit pentru polul de birouri Barbu Văcărescu unde lucrează zeci de mii de persoane care sunt nevoie zilnic să tranziteze orașul”, declară Geo Mărgescu, fondator și CEO al Forte Partners.

Forte Partners este una dintre cele mai importante și active companii imobiliare din România, dezvoltând mai multe proiecte rezidențiale boutique și de lux, amplasate în zone centrale, precum Londra 25, Souvenir 1 sau Calderon 80, dar și proiectele de birouri Ștefan cel Mare Building (7.800 de metri pătrați închiriabili), livrat în 2016, și The Bridge (57.000 de metri pătrați închiriabili), din care prima clădire a fost deja finalizată, fiind închiriată integral de către BCR și IBM.

”Peste 6.000 de locuințe au fost anunțate spre dezvoltare în zona Barbu Văcărescu – Aviației, cererea fiind foarte ridicată, în special din partea persoanelor cu venituri medii care lucrează în clădirile de birouri din zonă. În acest context, proiectele care sunt deja în dezvoltare, precum Aviației Park, au un avantaj competitiv incontestabil”, afirmă Andrei Sârbu, vicepreședinte Coldwell Banker România.