Stiri: Economie

Forumul Afaceri.ro Iaşi va avea loc pe 4 aprilie

07.02.2017

Pe 4 aprilie, în cadrul hotelului Unirea Iași, va avea loc unul dintre cele mai complexe evenimente internațional de promovare și stimulare a dezvoltării afacerilor din regiune: Forumul Afaceri.ro Iași 2017. Evenimentul este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, APEC și Invest în Iași.

Misiunea forumului de afaceri este de a conecta companiile locale la piața economică internațională și națională.

La eveniment vor fi prezente atât delegații economice din regiunile românești Banat, Crișana și Transilvania, cât și o delegație de antreprenori britanici, condusă de Camera de Comerț din Hampshire.

Întreprinzătorii din Iaşi vor avea, prin urmare, ocazia de a întâlni parteneri strategici, investitori și reprezentanți de top ai unor companii din cadrul acestor delegații, prin intermediul întâlnirilor business-to-business pregătite de organizatori.

Acest forum vine în continuarea proiectelor anterioare derulate de Afaceri.ro și este menit să impulsioneze dezvoltarea companiilor locale. Conferinţa își propune să crească numărul de parteneri și investitori interesați de derularea de afaceri în Iaşi prin promovarea oportunităților și potențialului economic al Iașului.

În cadrul evenimentului și-au anunțat prezența invitați de onoare, precum Colin Lovering, Președinte Camera de Comerț Britanico-Română; Mark Baulch, Manager Dezvoltare, Camera de Comerț din Hampshire; Călin Humă, Președinte Bridge; Doru Lionachescu, Președinte Capital Partners; Grațian Mihăilescu, Fondator Urbanize Hub și mulți alții.

„Există toate premisele unui eveniment internațional de afaceri şi suntem bucuroşi să sprijinim organizarea acestei iniţiative la Iași. Întotdeauna astfel de întâlniri sunt importante, deoarece aduc în faţa reprezentanților mediului de afaceri local parteneri și investitori naționali și internaționali. Întrucât locurile vor fi limitate, îi sfătuim pe cei interesaţi să se înscrie din timp”, a afirmat Mihail Bîrsan, manager MB EVENT.

Detalii despre eveniment sunt disponibile la pagina web: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2017-forum/