Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016 va avea loc pe 10 noiembrie

29.06.2016

Forumul Internațional de Agricultură RALF 2016 va avea loc pe 10 noiembrie, la Athenee Palace Hilton București. Dimitrie Muscă (România), Tim Hassell (Marea Britanie), Lucian Buzdugan (România), Djûke van der Maat (Olanda) sau Radoslaw Nienartowicz (Polonia) sunt doar o parte dintre speakerii care vor prezenta bune practici, modele de business și exemple de succes din agricultura românească și internatională.

“Acum, mai mult ca oricând, fermierii trebuie fie prezenţi în mod activ la luarea de decizii la nivelul Uniunii Europene, pentru a ne asigura că rolul nostru este recunoscut. Agricultura românească este un actor-cheie pe piața Uniunii Europene, și, ca atare, fermierii și sectorul agroalimentar din România trebuie să-și exprime în mod activ preocupările și să caute soluții împreună cu omologii lor europeni”, a afirmat Pekka Pesonen, Secretar General COPA și COGECA, Speaker și Invitat Special.

De asemenea, Radoslaw Nienartowicz, Vicepreședinte CEJA – Consiliul European al Tinerilor Fermieri, Speaker și Fermier Invitat, a spus că aşteaptă cu nerăbdare să se întâlnească și să discute cu fermierii români prezenți la RALF 2016. Conform acestuia, situația tinerilor fermieri europeni de astăzi va determina situația în care se va afla întregul sector agricol peste 10 sau 15 ani, atunci când acești fermieri vor alcătui majoritatea populației noastre agricole europene.

“Schimburile de experiență sunt benefice progresului în orice domeniu de activitate nu doar al agriculturii. Astfel putem identifica asemănările, cât și deosebirile, modurile de lucru, având posibilitatea transferării cunoștințelor de bună practică, lucru esențial dezvoltării”, a precizat Vasile Lungu, Administrator AGRO INDUSTRIAL CERES, Fermier Invitat.

RALF 2016 este un eveniment dedicat marilor fermieri și companiilor din industrie – producători și distribuitori de utilaje, furnizori de echipamente și tehnologii pentru o agricultură performantă.

 

 

Citiți și despre: