Stiri: Constructii

Forumul Realty va avea loc pe 25 aprilie

17.03.2017

Pe 25 aprilie va avea loc cea de-a 16-a ediție a forumului Realty, evenimentul aducând laolaltă specialiști din industrie și consultanți pentru a analiza evoluția pieței și oportunitățile aduse de cele mai active segmente imobiliare în 2017, dar și pe viitor. Organizat de revista Business Review, Realty este o conferință centrată pe raporturi de piață și cele mai noi tendințe ale industriei, având totodată rolul de platformă pentru potențiale parteneriate, oferind oportunități de networking unice pentru peste 200 de participanți.

În cadrul primei sesiuni de discuții din cadrul evenimentului, experți în domeniu vor evalua segmentele principale ale industriei, analizând rezultatele recente și previziunile pentru următoarele luni. Specialiști din zonele de Office, Retail, Rezidențial, dar și Industrial și Logistică vor examina evoluția industriei anul acesta și vor oferi o perspectivă asupra investițiilor curente și potențialului acestora pe viitor.

De asemenea, în cadrul celui de-al doilea panel se va pune accentul pe tendințele din piața imobiliară locală.

„Odată cu menținerea trendului crescător în industrie dar și creșterea competiției pe toate segmentele, inovația devine din ce în ce mai importantă pentru diferențiere. O serie de tehnologii și produse lansate recent vor determina dezvoltarea unor noi tipuri de cerere în segmente precum office, retail sau rezidențial. Cum aceste tendințe vor deveni noua realitate în câțiva ani, forumul reprezintă ocazia perfectă pentru a discuta și analiza viitorul industriei, precum și oportunitățile și obstacolele apărute odată cu aceste trenduri”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Printre temele de discuții se numără:

● Previziuni pentru 2017 pe piața de Office, Retail, Rezidențial, Industrial și Logistică
● Cele mai dinamice piețe imobiliare din afara Bucureștiului în 2017
● Evoluția cererii și a prețurilor pentru unitățile rezidențiale
● Piața imobiliară din perspectiva investițiilor: previziuni asupra tranzacțiilor din piața locală. Ce noi investitori vor intra pe piață și ce jucători își vor extinde proiectele mai departe?
● Trenduri emergente: proiecte imobiliare mixte, case ecologice, inovațiile în tehnologie și starea de bine a angajaților, trenduri de consum, offline și online în Retail.