Stiri: Companii

Fragiski Melissa, noul Director de Resurse Umane al Vodafone România

08.08.2018

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, care avea, la 31 decembrie 2017, un număr mediu de 3.000 de angajați, o numește începând cu data de 3 septembrie 2018 Director de Resurse Umane și membru al echipei executive a Vodafone România pe Fragiski Melissa, în prezent Director de Resurse Umane în cadrul Vodafone Grecia.

Fragiski Melissa îl va înlocui pe Florin Petrescu, cel care s-a alăturat echipei Vodafone România în 2016 și care a reușit să întărească brandul de angajator al companiei, să integreze strategia de resurse umane cu cea de business și cu procesele de transformare internă, dar care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii septembrie 2018, odată cu încheierea mandatului său.

 „Doresc să îi mulțumesc lui Florin pentru contribuția sa, ținând cont de faptul că a avut un rol determinant în poziționarea Vodafone ca cel mai bun angajator pe piața telecom din România și unul dintre cele mai bune locuri de muncă din România*. Îi urez bun venit lui Fragiski în echipa Vodafone România unde va avea oportunitatea de a continua dezvoltarea unei culturi pozitive orientate către angajați”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România.

 Fragiski Melissa are naționalitate greacă, este absolventă de psihologie în cadrul National and Kapodistrian University of Athens, are un Master în cadrul  Industrial & Organisational Psychology al University of Columbia și un Master în Psihologie socială obținut în cadrul New School for Social Research. Fragiski Melissa s-a alăturat Vodafone în 2012 ca Director de Resurse Umane pentru Vodafone Grecia, unde a coordonat cu succes integrarea Hellas Online, conducând de asemenea și transformarea digitală a companiei.