Stiri: Retail

Franciza Agent Profi

Franciză Agent Profi: 400 de magazine, la începutul lunii martie

25.03.2021

Franciză Agent Profi. Lansate experimental în urmă cu opt ani, magazinele franciză tip agent Profi sunt un real succes, extinzându-se rapid. Astfel, în luna mai a anului trecut, erau deschise deja 200. iar la începutulacestei luni numărul lor a depășit 400.

Franciză Agent Profi. O prioritate strategică

“În 2020, odată cu stabilirea liniilor de dezvoltare a companiei pentru următorii cinci ani, a început accelerarea Programului Agent Profi, devenit prioritate strategică, alături de politica agresivă de expansiune prin care rețeaua noastră s-a remarcat în piața de retail,” a declarat Petruța Ioniță, Director de Franciză Profi. “Până la finalul anului, ne propunem să dăm în franciză tip agent alte câteva sute de magazine din zone urbane și rurale. Ne onorează contribuția semnificativă pe care o putem aduce la dezvoltarea comunității antreprenoriale din România.”

Franciză Agent Profi. Risc financiar scăzut

Modelul promovat de Profi este ideal pentru cineva care dorește să devină antreprenor. Riscul financiar este scăzut comparativ cu achiziționarea unei francize clasice sau cu lansarea pe cont propriu într-o idee nouă de afaceri. În baza unui contract de colaborare, Profi oferă spre operare un magazin la cheie, în care a făcut toate investițiile necesare pentru amenajarea spațiului, mobilier, echipamente și pentru care plătește cheltuielile curente de funcționare și stocul de marfă.

Agentul Profi trebuie:

  • să aibă experiență în comerț
  • să înființeze o firmă
  • să depună înainte de începerea colaborarii o garanție de cel mult 10.000 de euro
  • să administreze cu succes magazinul

Pentru serviciile de management și operare a magazinului, Profi oferă agentului un comision lunar din vânzari și un bonus anual.

Franciză Agent Profi. Succesul magazinelor

“Avem deja dovada că dezvoltarea rețelei în franciză tip agent amplifică succesul magazinelor noastre, astfel că avem un plan și dedicăm resurse pentru crearea unei academii de pregătire a celor implicați în activitatea magazinelor Profi, pentru remodelarea cu noul concept Monaco a magazinelor gestionate de agenți Profi, pentru dezvoltarea unei structuri operaționale dedicate și altele”, a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food.

Având peste 1400 de magazine în 640 de localități si o echipă de 23.000 de colegi, Profi este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică. De asemenea, compania este cel mai mare angajator privat din țară.

Citeşte şi Paşaport vaccinare COVID. Cum va funcţiona certificatul verde de liberă circulaţie?