Stiri: Constructii

Franciza agentie imobiliara RE/MAX Romania

Rețeaua de francize imobiliare RE/MAX România se extinde cu încă șapte birouri

10.06.2019

Franciză agenție imobiliară RE/MAX România. Un antreprenor român pune bazele unei rețele de șapte birouri RE/MAX în România. Astfel, rețeaua de francize imobiliare RE/MAX România se extinde cu încă șapte birouri.

Cele șapte francize sunt cumpărate integral de un antreprenor român, rezident în Portugalia. Acesta s-a hotărât să pună bazele unui business în țara natală. Antreprenorul a ales sistemul RE/MAX fără a avea experiență anterioară în imobiliare.

Franciză agenție imobiliară RE/MAX România. Ce spune Ștefan Csordaș?

„Fiind rezident în Portugalia, unde RE/MAX este un brand foarte cunoscut, și având colaborări cu agențiile încă din anul 2014, m-a atras modelul de lucru, avantajele rețelei și regulile după care funcționează. Între timp, eu și soția mea ne-am hotărât să începem un business și în țara natală, iar căutând informații online despre prezența acestui brand în țară, am observat că nu există birouri în toate orașele. Așadar, ne-am propus să creăm o rețea de mai multe agenții, pe modelul celor întâlnite în Portugalia, am luat legătura cu reprezentanții RE/MAX România și am achiziționat, până în prezent, șapte francize”, a declarat Ștefan Csordaș, Broker/ Owner a rețelei de birouri RE/MAX Gold.

Franciză agenție imobiliară RE/MAX România. Cinci birouri funcționale

La ora actuală, RE/MAX Gold are cinci birouri deja funcționale în Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad și Timișoara.

Printre obiectivele menționate de acesta se numără dezvoltarea continuă, din punct de vedere cantitativ și calitativ a agențiilor și echipelor sale, obținerea unei cote de piață cât mai mare, care se va reflecta, ulterior, în venituri financiare direct proporționale.

În opinia sa, domeniul consultanței imobiliare va cunoaște o ascensiune importantă pe termen mediu.

Franciză agenție imobiliară RE/MAX România. Experiența

Potrivit datelor RE/MAX România, 80% dintre cei care și-au deschis un birou RE/MAX nu au experiență anterioară în domeniul imobiliarelor. Iar Stefan Csordaș este unul dintre aceștia. Cu un background solid antreprenorial, acesta a mizat pe industria consultanței imobiliare întrucât brandul RE/MAX îi poate asigura tot suportul necesar în demararea și extinderea afacerii.

„RE/MAX este numărul 1 mondial pe segmentul imobiliare deoarece este o afacere testată, se fac cursuri de perfecționare, vitale într-o afacere, mai ales dacă nu stăpânești cunoștințe despre industria respectivă. Modelul de business RE/MAX, respectiv suportul oferit, cât și investiția constantă în pregătirea profesională a broker/owner-ilor și agenților, este ideal pentru un antreprenor la început de drum în imobiliare”, a completat Csordaș.

Franciză agenție imobiliară RE/MAX România. Topul orașelor

În topul orașelor cu cei mai mulți francizați se numără;

  • București
  • Cluj
  • Timișoara
  • Sibiu

În aceste orașe au fost înregistrate, de asemenea, cele mai rapide creșteri raportat la numărul de agenți și tranzacții. 42% dintre francizații companiei au vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, 33% fac parte din categoria de vârstă 30 – 40 de ani, iar în segmentul 45-55 de ani se regăsesc 25% dintre antreprenorii care au deschis un birou RE/MAX.

Citește și Unde se construiește prima fabrică europeană de bio combustibil pentru aviație?