Magazin Pegas Brasov

Prima franciză Pegas se deschide la Brașov. Oferte de Black Friday 2018

13.11.2018

Magazin Pegas Brașov. Prima franciză Pegas se deschide sâmbătă, 17 noiembrie, la Brașov. Magazinul deține o suprafață de 100 de metri pătrați. Până la ora actuală, investiția se ridică la 40.000 de euro, 70% din sumă fiind dedicată produselor.

Franciză Pegas. Reduceri de Black Friday

Inagurarea oficială a magazinului Pegas din Brașov vine împreună cu o ofertă spectaculoasă și mult așteptată de Black Friday. Astfel, cele mai multe produse vor avea reduceri semnificative, de până la 80%.

Prima franciză Pegas a fost pusă pe picioare în doar cinci săptămâni de la achiziție. În acest timp, francizatul a primit ajutor important în toate direcțiile de implementare, de la alegerea spațiului optim pentru vânzarea de biciclete până la mobilier și produse, de la pregătirea personalului până la partea de service.

Franciză Pegas. Modele de biciclete

Prin urmare, în magazinul Pegas din Brașov se vor regăsi absolut toate modelele de biciclete aflate în portofoliul companiei. La acestea se adaugă și o varietate generoasă din produsele și accesoriile aflate pe site.

”Mi-am dorit foarte mult să promovez un brand cu renume pe piața bicicletelor din România, o bicicletă a copilăriei mele, prima, de altfel. Cred că este extrem de important ca populația să conștientizeze beneficiile aduse în viața noastră de mișcarea fizică și este și de datoria noastră să promovăm un stil de viață sănătos”, a spus Mădălina Grădinariu, proprietarul primei francize Pegas.

Magazin Pegas Brașov. Pregătirea produselor

Cu toate că la prima vedere poate părea o decizie neobișnuită deschiderea unui magazin de biciclete în pragul iernii, francizatul consideră că brașovenii vor ști să profite de promoțiile din această perioadă.

În plus, perioada de iarnă va fi folosită pentru promovarea locală și pentru pregătirea produselor pentru 2019, adaptate specificului de clienți din zonă. Iar planurile sunt ca vara viitoare să mai deschidă un punct de lucru în oraș, astfel încât să ajungă cât mai aproape de clienți.

Magazine Pegas

Pegas deține opt magazine proprii, în București, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Constanța. În plus, compania vinde biciclete în 300 de magazine partenere.

Producția Pegas a ajuns să depășească 25.000 de biciclete pe an și nu mai puțin de 28 de modele.

Citește și Resursele de energie, în creștere

 

 

Citiți și despre:

  • Pegas lansează sistemul de francizăPegas lansează sistemul de franciză După şase ani de la momentul în care cel mai cunoscut brand de biciclete din ţara noastră, Pegas, a fost readus la viață, acesta trece într-o nouă etapă și lansează oficial, odată cu cel de-al șaptelea […]
  • Cât costă închirierea unui spaţiu de birou în afara CapitaleiCât costă închirierea unui spaţiu de birou în afara Capitalei Stocul de birouri din principalele oraşe din România (Cluj, Iaşi, Timişoara şi Braşov) este de cinci ori mai mic decât cel din Capitală, ajungând la 450.000 metri pătraţi, iar în acest an mai urmează să fie […]
  • McDonald’s preia trei fastfood-uri din BraşovMcDonald’s preia trei fastfood-uri din Braşov Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care McDonald’s preia trei restaurante de tip fastfood din Braşov. Anterior acestei tranzacţii, cele trei restaurante - McDonald’s Braşov DT, McDonald’s […]
  • Apartamentele din Cluj, mai scumpe decât cele din CapitalăApartamentele din Cluj, mai scumpe decât cele din Capitală Municipiului Cluj-Napoca și-a consolidat poziția de oraș cu cele mai scumpe apartamente din România, la sfârșitul lunii iulie. Acest lucru este confirmat de statisticile Imobiliare.NET, care prezintă și […]
  • Cum au evoluat preţurile apartamentelor în prima lună din 2015? Prima lună din acest an a fost caracterizată de o tendință de majorare a prețurilor solicitate pentru apartamentele scoase la vânzare în întreaga țară. Situaţia este însă diferită în Bucureşti. Astfel, în […]

3 păreri la “Prima franciză Pegas se deschide la Brașov. Oferte de Black Friday 2018

  1. Pingback: Bucurestenii ar putea ramane fara caldura | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Deficitul de cont curent: Crestere puternica | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Deficitul de cont curent, în creștere puternică în 2018

Comentariile nu sunt permise.