Stiri: Companii

Franciza restaurant Hercule

Franciză restaurant Hercule: Ce planuri de viitor are compania fondată de Ștefan Mandachi

09.02.2022

Franciză restaurant Hercule. Lanțul de restaurante Hercule a avut încasări de 1,2 milioane euro în 2021 și începe expansiunea în țară. Compania are în plan să deschidă cel puțin opt noi restaurante până la finalul anului.

Franciză restaurant Hercule. Estimări pentru 2022

Pentru 2022, lanțul de restaurante de tip fast food estimează încasări de 2 milioane euro și un număr de aproximativ 200.000 de consumatori care vor cumpăra preparatele Hercule, în creștere față de anul 2021.

„2022 va fi anul Hercule! Cifrele de anul trecut ne arată o creștere la nivelul vânzărilor, trendul fiind unul ascendent. Ne dorim să satisfacem cerințele clienților noștri și tocmai din acest motiv avem în plan să ne extindem în toată România și să deschidem cel puțin opt noi restaurante anul acesta. Având în vedere estimările noastre de business și planurile pe termen scurt, în anul 2024 vom ajunge la 20 de restaurante Hercule în toată țara”, a spus Ștefan Mandachi, fondatorul Hercule.

Trei restaurante

La ora actuală, lanțul de restaurante Hercule are în total trei locații deschise, în Bacău, Ploiești și Vaslui, și numără aproximativ 40 de angajați. Dintre cele trei restaurante, două sunt în sistem de franciză.

Ștefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a fondat și lanțul de restaurante Spartan, a mai declarat că obiectivul Hercule pentru următorii trei ani este să ajungă la un milion de preparate vândute în România: „Ne dorim să creștem, ne dorim să fim prezenți în fiecare colț al țării, iar obiectivul nostru clar este să ajungem la un milion de preparate vândute până în 2024”, a spus acesta.

Parteneri francizați

Lanțul de restaurante Hercule caută parteneri francizați, alături de care să continue dezvoltarea afacerii pe plan local. Taxa de franciză pentru deschiderea unui nou restaurant sub brandul Hercule este de 7.500 de euro. Amortizarea investiției inițiale se face între 18 și 24 luni de la deschidere.

Citeşte şi Se deschide primul restaurant Hercule din Suceava!