Stiri: Companii

FrieslandCampina România are un nou director de resurse umane

09.02.2017

FrieslandCampina România anunţă schimbări în echipa de management a companiei, Alexandra David fiind noul Director de Resurse Umane, funcție din care coordonează activitățile de HR ale companiei pentru aproape 700 de angajați.

Experienţa profesională a Alexandrei David cuprinde peste 11 ani de activitate în funcții de retail, marketing și resurse umane în companii multinaționale și în industria de retail.

De asemenea, ea a deținut diferite roluri în domeniul resurse umane, acumulând experiență atât operațională, la nivel local, în cadrul Sephora Balkans (HR Director Balkans), cât și corporate, în Departamentul global de Resurse Umane al Grupului LVMH, unde a coordonat proiecte de dezvoltare HR, managementul talentelor și recrutare la nivel internațional.

„Sunt bucuroasă să mă alătur echipei Royal FrieslandCampina România, o companie cu valori în care mă regăsesc și o viziune ce inspiră și oferă un scop motivant angajaților. Împreună cu întreaga echipă vom lucra la consolidarea activităților de HR în linie cu strategia de dezvoltare a companiei, creșterea talentelor interne și întărirea unei culturi organizaționale orientate către performanță, feedback și evoluție continuă”, a declarat Alexandra David.