Stiri: Retail

Fructe confiate Mega Image Salmonella

Fructe confiate, retrase din magazinele Mega Image. Motivul: suspiciuni că ar fi infectate cu Salmonella

22.03.2019

Fructe confiate Mega Image Salmonella. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor – ANSVSA a anunțat că un lot de fructe confiate au fost retrase din magazinele Mega Image întrucât acestea ar putea fi infectate cu bacteria Salmonella.

Fructe confiate Mega Image Salmonella. Produsul se numește Mix Exotic

Produsul se numește Mix Exotic și este distribuit de compania Euro Company. Lotul retras are numărul 8302 și este vorba de produsele care dețin 100 de grame. Termenul de valabilitate al mixului de fructe confiate este 31 octombrie 2019.

”Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 EURO COMPANY MIX EXOTIC 100G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019.
Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company”, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Fructe confiate Mega Image Salmonella. Există o suspiciune de contaminare

Conform ANSVSA, furnizorul Euro Company a inițiat o retragere a lotului de produs menționat mai sus, deoarece există o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella.

Euro Company a precizat faptul că au fost realizate controale pe toate eșantioanele de materii prime, precum și a liniilor de producție și toate au ieșit conforme. Astfel, nu s-a confirmat practic prezența acestei bacterii, însă se efectuează toate investigațiile necesare în continuare.

Toate produsele din acel lot retrase urmează a fi distruse, conform sursei citate.

Fructe confiate Mega Image Salmonella. Măsuri pentru consumatori

”Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, mai anunță Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Citește și Cum poți verifica istoricul unui vehicul folosind aplicația RAR?