Stiri: Companii

FSA Technologies Romania

FSA Technologies România susţine lupta împotriva COVID – 19

22.05.2020

FSA Technologies România a anunţat că s-a alăturat luptei împotriva răspândirii coronavirusului prin realizarea unor linii de asamblare destinate producției de măști medicale. Totul s-a realizat în doar două săptămâni.

Aşadar, JR Automation, filiala deținută integral de Hitachi Ltd., continuă lupta împotriva răspândirii COVID-19 prin livrarea a încă unui echipament destinat producției de măști medicale.

FSA Technologies România. Echipamente necesare pentru producția de materiale de primă necesitate

FSA Technologies, membră a JR Automation, a construit de-a lungul anilor echipamente speciale și linii de asamblare pentru diverse industrii. La ora actuală a decis să se concentreze pe sprijinirea atât a mediului public cât și a celui privat prin realizarea, construirea și instalarea de echipamente necesare pentru producția de materiale de primă necesitate în această perioadă dificilă.

Ce spune conducerea companiei?

“Echipa noastră din România a dat dovadă de solidaritate, am implicat mai multe departamente care au interacționat pe tot parcursul realizării proiectului astfel încât am reușit să îl finalizăm și să îl livrăm, într-un timp extrem de scurt”, a precizat Dorin David, CEO FSA Technologies România. “ Acesta este primul echipament realizat de FSA Technologies România, dedicat producției de măști medicale și lucrăm intens la alte câteva proiecte de acest fel pentru a satisface cererea venită din partea clienților noștri globali. Suntem dedicați ideii de sprijinire a personalului din prima linie și dorim să ajutăm comunitățile noastre, să rămână în siguranță și să fie sănătoase. “

FSA Technologies România. Toate componentele au fost livrate la timp

Managerii proiectului și echipele de inginerie mecanică și control au colaborat cu echipa lanțului de aprovizionare pentru a se asigura că toate componentele au fost livrate la timp. Acest lucru s-a întâmplat chiar și în cazurile în care procesele de achiziție au fost perturbate de restricțiile COVID-19. Echipele din asamblare și montaj au lucrat în ture pentru a asambla echipamentul și a-l instala în doar două săptămâni de la primirea comenzii.

FSA Technologies România. O expertiză dovedită

Prin urmare, FSA Technologies este pregătită să ofere echipamente automate pentru lupta împotriva COVID-19. Având o expertiză dovedită în tehnologie avansată, soluții automate inovatoare alături de sprijinul global și resursele JR Automation și Hitachi, compania este bine poziționată pentru a ajuta producătorii globali să aibă un impact puternic asupra acestei pandemii.

Citeşte şi Ziua Mondială a Albinelor 2020. Mesajul transmis de Ministerul Agriculturii